Kunstenfestival Watou

Watou

Van 29 juni tot en met 1 september kan je in het grensdorp Watou terecht voor de 39ste editie van Kunstenfestival Watou. Met als overkoepelend thema "niets bestaat dat niet iets anders aanraakt" brengt vzw Kunst verzamelde verhalen van kunstenaars en dichters samen langs het parcours doorheen het dorp. Op weekend- en feestdagen kunnen bezoekers bovendien een keuze maken uit de gevarieerde Zomerzinnen. Op het programma staan onder andere boeiende auteurslezingen, meeslepende voorstellingen, fijne workshops en verrassende optredens. Voor de jongste bezoekers is er steeds een interactief kinderparcours voorhanden. Benieuwd naar de deelnemende kunstenaars, dichters en performers? Bezoek de website of volg Kunstenfestival Watou op facebook en instagram om op de hoogte te blijven van al de activiteiten.

Het tot nu toe onvertaalbare ‘Saudade’ is Portugees en staat voor een manier van zijn. Het omvat de voortdurende onzichtbare aanwezigheid van onbestemde weemoed en de eindeloze zoektocht naar iets waaraan we niet eens een welomschreven herinnering hebben. De mijmeringen die het woord oproept, komen neer op heimwee, nostalgie en weemoed met een niet concreet aanwijsbare oorsprong.

Voor de jongste bezoekers is er steeds een kinderparcours voorhanden.

Thema: 
Kunst & cultuur

Contact

Adres: 
Festivalhuis
Watouplein
8978 Watou

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 29/06/2019 om 11:00 tot 01/09/2019 om 19:00
    Aan agenda toevoegen 29/06/2019 11:00 01/09/2019 19:00 Europe/Brussels Kunstenfestival Watou

    Van 29 juni tot en met 1 september kan je in het grensdorp Watou terecht voor de 39ste editie van Kunstenfestival Watou. Met als overkoepelend thema "niets bestaat dat niet iets anders aanraakt" brengt vzw Kunst verzamelde verhalen van kunstenaars en dichters samen langs het parcours doorheen het dorp. Op weekend- en feestdagen kunnen bezoekers bovendien een keuze maken uit de gevarieerde Zomerzinnen. Op het programma staan onder andere boeiende auteurslezingen, meeslepende voorstellingen, fijne workshops en verrassende optredens.

    Watouplein, 8978 Watou DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Prijs: 
19,50
Extra prijsinformatie: 
Basistarief: 19,50 €

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog