Velotocht langs Vleterse brouwerijen

Woesten

Aan de hand van verhalen en anekdotes brengt vertelster Ingeborg Sohier een stukje Vleterse geschiedenis onder de aandacht. De route beslaat ongeveer 25 km. De eerste halte houden we bij brouwerij Deca te Woesten waar de zaakvoerder in juni 2019 een volledig nieuwe degustatieruimte inrichtte als eerbetoon aan zijn vader. Daarna fietsen we langs onze mooie landelijke wegen naar Oostvleteren om de bieren van de Struise Brouwers te proeven, in 2018 opnieuw verkozen als beste brouwerij van het land. Last but not least houden we halt bij Sint-Sixtus waar we in OC de Vrede kunnen proeven van het befaamde trappistennat.Telkens op zaterdag 06 juni, 08 augustus en 26 september. Om 13u30 verzamelen op het marktplein te Woesten. Deelnameprijs: Tarief: 3 € volwassenen. Consumpties zijn zelf te bekostigen. Wens je een elektrische fiets te huren? Geef dit door bij inschrijving dan zorgen wij dat die klaar staat aan het vertrekpunt. Betalen doe je ter plaatse maar vooraf inschrijven is verplicht en dit telkens tot de voorafgaande woensdag.Bron: UiTinVlaanderen.be

Thema: 
Gastronomie
Label: 
Ik zomer West-Vlaams
Korte Keten

Contact

Adres: 
Sint-Rictrudiskerk
Woestendorp znr.
8640 Woesten
E-mail: 

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 26/09/2020 om 13:30
    Aan agenda toevoegen 26/09/2020 13:30 26/09/2020 13:30 Europe/Brussels Velotocht langs Vleterse brouwerijen

    Aan de hand van verhalen en anekdotes brengt vertelster Ingeborg Sohier een stukje Vleterse geschiedenis onder de aandacht. De route beslaat ongeveer 25 km. De eerste halte houden we bij brouwerij Deca te Woesten waar de zaakvoerder in juni 2019 een volledig nieuwe degustatieruimte inrichtte als eerbetoon aan zijn vader. Daarna fietsen we langs onze mooie landelijke wegen naar Oostvleteren om de bieren van de Struise Brouwers te proeven, in 2018 opnieuw verkozen als beste brouwerij van het land.

    Woestendorp znr., 8640 Woesten DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Prijs: 
3,00
Extra prijsinformatie: 
Basistarief: 3,00 €

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF