Vertelmoment bij 't Vissershuys

Kortemark

Trek er deze zomer op uit in eigen gemeente en ontdek onze verborgen pareltjes! Gids Luc Nouwynck neemt jullie graag mee in de natuur rond het visserhuisje in Werken, terwijl een verteller jullie kids entertaint met verhalen rond vissen en water! Nadien kun je nog even napraten met een sapje en een hapje! Benieuwd? Schrijf je dan zeker in via de webshop van de gemeente! Deze activiteit vindt plaats in openlucht en kan last minute worden afgelast wegens regenweer. Kom bij voorkeur met de fiets, of te voet, maar parkeren kan op de weide bij het vissershuisje zelf.Opgelet: aparte inschrijvingen voor de volwassen en kinderen (5 tot 10 jaar).Dit vertelmoment kadert in het project #ikzomerwestvlaams van de provincie West-Vlaanderen.Bron: UiTinVlaanderen.be

Label: 
Ik zomer West-Vlaams

Contact

Adres: 
't Visserhuys
Steenstraat 2
8610 Kortemark

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 06/07/2020 om 10:30 tot 06/07/2020 om 12:00
    Aan agenda toevoegen 06/07/2020 10:30 06/07/2020 12:00 Europe/Brussels Vertelmoment bij 't Vissershuys

    Trek er deze zomer op uit in eigen gemeente en ontdek onze verborgen pareltjes! Gids Luc Nouwynck neemt jullie graag mee in de natuur rond het visserhuisje in Werken, terwijl een verteller jullie kids entertaint met verhalen rond vissen en water! Nadien kun je nog even napraten met een sapje en een hapje! Benieuwd? Schrijf je dan zeker in via de webshop van de gemeente! Deze activiteit vindt plaats in openlucht en kan last minute worden afgelast wegens regenweer.

    Steenstraat 2, 8610 Kortemark DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Gratis
Extra prijsinformatie: 
Basistarief: 0,00 €

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF