Zomerse Orgelconcerten Haringe - David Van Bouwel & Kortrijks Vocaal Ensemble olv Wim Verdonck

Concert
Haringe

In 1998 groepeerde dirigent Wim Verdonck een vaste kern geschoolde zangers tot het Kortrijks Vocaal Ensemble. Beginprincipe was en is de uitvoering van vocale en instrumentale muziek uit de barokperiode. Wim Verdonck behaalde het diploma koordirectie aan het Lemmensinstituut in Leuven bij docenten Erik Van Nevel en Kurt Bikkembergs. David Van Bouwel kan terugblikken op een jarenlange ervaring als klavecinist en organist in de oude muziek scene. Op zijn cv staan talloze concerten en diverse cd-radio & tv opnames met ensembles als B’Rock, Il Fondamento, La Fenice, Vox Luminis. Het programma heeft als thema ‘Silence my Soul’, een zintuiglijke ervaring door schoonheid van het samensmelten van stem en orgel.

Thema: 
Kunst & cultuur

Contact

Adres: 
Sint-Martinuskerk Haringe
1
8972 Haringe

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 15/08/2019 om 18:00
    Aan agenda toevoegen 15/08/2019 18:00 15/08/2019 18:00 Europe/Brussels Zomerse Orgelconcerten Haringe - David Van Bouwel & Kortrijks Vocaal Ensemble olv Wim Verdonck

    In 1998 groepeerde dirigent Wim Verdonck een vaste kern geschoolde zangers tot het Kortrijks Vocaal Ensemble. Beginprincipe was en is de uitvoering van vocale en instrumentale muziek uit de barokperiode. Wim Verdonck behaalde het diploma koordirectie aan het Lemmensinstituut in Leuven bij docenten Erik Van Nevel en Kurt Bikkembergs. David Van Bouwel kan terugblikken op een jarenlange ervaring als klavecinist en organist in de oude muziek scene. Op zijn cv staan talloze concerten en diverse cd-radio & tv opnames met ensembles als B’Rock, Il Fondamento, La Fenice, Vox Luminis.

    1, 8972 Haringe DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Extra prijsinformatie: 
Volwassenen: € 10 (vvk € 8), gratis onder de 18 jaar. Abonnement: € 40 voor de 5 concerten (1 persoon) Steunend Lid: € 70 voor de 5 concerten (2 personen) Erelid: € 100 voor de 5 concerten (4 personen)

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog