Zomerse Orgelconcerten Haringe - Jan Vermeire

Concert
Stavele

Jan Vermeire is de huisorganist van de Onze-Lieve-Vrouw ter Duinenkerk in Koksijde. Hij studeerde orgel in de klas van Hubert Schoonbroodt aan de Franstalige afdeling van het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Hij is artistiek directeur van de Internationale Orgelfestivals van Koksijde, Veurne-Nieuwpoort, de Zomerse Orgelconcerten Haringe en het Festival International d’Orgue en Flandre (Frans-Vlaanderen). Hij heeft een drukke agenda als concertorganist en speelde in de meeste landen van Europa, Australië en de Verenigde Staten. Hij brengt een programma met als titel ‘Oorlog en Vrede in de Lage Landen’ van daverende Spaanse Batalla’s tot vredige, lieflijke natuurscènes!

Thema: 
Kunst & cultuur

Contact

Adres: 
Sint-Jan Onthoofdingkerk
Alexis Decarneplein
8691 Stavele

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 05/07/2019 om 20:00 tot 05/07/2019 om 21:30
    Aan agenda toevoegen 05/07/2019 20:00 05/07/2019 21:30 Europe/Brussels Zomerse Orgelconcerten Haringe - Jan Vermeire

    Jan Vermeire is de huisorganist van de Onze-Lieve-Vrouw ter Duinenkerk in Koksijde. Hij studeerde orgel in de klas van Hubert Schoonbroodt aan de Franstalige afdeling van het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Hij is artistiek directeur van de Internationale Orgelfestivals van Koksijde, Veurne-Nieuwpoort, de Zomerse Orgelconcerten Haringe en het Festival International d’Orgue en Flandre (Frans-Vlaanderen). Hij heeft een drukke agenda als concertorganist en speelde in de meeste landen van Europa, Australië en de Verenigde Staten.

    Alexis Decarneplein, 8691 Stavele DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Prijs: 
8,00
Extra prijsinformatie: 
Basistarief: € 8; ADD: € 10 Lid (volledige concertreeks - 1p): € 40 Steunend Lid (volledige concertreeks - 2p): € 70 Erelid (volledige concertreeks - 4p): € 100

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog