Zomerse Orgelconcerten Haringe - Luk Bastiaens

Concert
Roesbrugge-Haringe

Luk Bastiaens is hoofdvakdocent orgel aan de LUCA School of Arts. Aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel is hij opleidingshoofd van de SLO. Luk Bastiaens concerteerde in vele Europese landen, realiseerde tientallen cd-opnames en verzorgde een aantal muziekuitgaven, waaronder het integrale werk van Gabriël Verschraegen en een werkboek en werkschrift voor het aanvankelijk orgelonderricht dat hij samen met een aantal collega’s schreef. Hij is ook hoofdredacteur van het driemaandelijkse tijdschrift Orgelkunst dat de Vlaamse orgelcultuur internationaal op de kaart zet. Als auteur publiceerde hij vele artikels, zowel in Vlaamse als internationale tijdschriften. Hij speelt werken van Georg Muffat, Dieterich Buxtehude, Johann Sebastian Bach en Franse barokcomponisten.

Thema: 
Kunst & cultuur

Contact

Adres: 
Sint-Martinuskerk Haringe
Haringeplein 1
8972 Roesbrugge-Haringe

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 19/07/2019 om 20:00 tot 19/07/2019 om 21:30
    Aan agenda toevoegen 19/07/2019 20:00 19/07/2019 21:30 Europe/Brussels Zomerse Orgelconcerten Haringe - Luk Bastiaens

    Luk Bastiaens is hoofdvakdocent orgel aan de LUCA School of Arts. Aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel is hij opleidingshoofd van de SLO. Luk Bastiaens concerteerde in vele Europese landen, realiseerde tientallen cd-opnames en verzorgde een aantal muziekuitgaven, waaronder het integrale werk van Gabriël Verschraegen en een werkboek en werkschrift voor het aanvankelijk orgelonderricht dat hij samen met een aantal collega’s schreef. Hij is ook hoofdredacteur van het driemaandelijkse tijdschrift Orgelkunst dat de Vlaamse orgelcultuur internationaal op de kaart zet.

    Haringeplein 1, 8972 Roesbrugge-Haringe DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Prijs: 
8,00
Extra prijsinformatie: 
Volwassenen: € 10 (vvk € 8), gratis onder de 18 jaar. Abonnement: € 40 voor de 5 concerten (1 persoon) Steunend Lid: € 70 voor de 5 concerten (2 personen) Erelid: € 100 voor de 5 concerten (4 personen)

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog