Zomerse Orgelconcerten Haringe - Monica Melcova

Concert
Haringe

Monica Melcova is van Slovaakse origine en studeerde met groot succes orgel aan de Universiteit van Wenen, en nadien aan het Conservatoire Nationale Supérieure de Musique et de Danse de Paris. Ze vervolmaakte zich in de improvisatiekunst aan het Conservatorium van Lyon. Ze won meerdere prijzen op orgelconcoursen in Brugge, Zilina en de speciale prijs op de Unescowedstrijd van Lissabon. In 2002 was ze een jaar lang organist in residentie van de Kitara Concert Hall in Sapporo in Japan. Sindsdien gaat ze regelmatig terug spelen in het land van de rijzende zon. Monica Melcova is professor improvisatie aan het Hoger Conservatorium MUSIKENE in San Sebastian. Ze heeft een indrukwekkend palmares van de- en radio-opnames en speelt wereldwijd concerten. Ze brengt werken van Aguilera de Heredia, Correa de Arauxo, John Bull, William Byrd, Scarlatti en improvisaties.

Thema: 
Kunst & cultuur

Contact

Adres: 
Sint-Martinuskerk Haringe
Haringeplein 1
8972 Haringe

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 02/08/2019 om 20:00
    Aan agenda toevoegen 02/08/2019 20:00 02/08/2019 20:00 Europe/Brussels Zomerse Orgelconcerten Haringe - Monica Melcova

    Monica Melcova is van Slovaakse origine en studeerde met groot succes orgel aan de Universiteit van Wenen, en nadien aan het Conservatoire Nationale Supérieure de Musique et de Danse de Paris. Ze vervolmaakte zich in de improvisatiekunst aan het Conservatorium van Lyon. Ze won meerdere prijzen op orgelconcoursen in Brugge, Zilina en de speciale prijs op de Unescowedstrijd van Lissabon. In 2002 was ze een jaar lang organist in residentie van de Kitara Concert Hall in Sapporo in Japan. Sindsdien gaat ze regelmatig terug spelen in het land van de rijzende zon.

    Haringeplein 1, 8972 Haringe DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Extra prijsinformatie: 
Volwassenen: € 10 (vvk € 8), gratis onder de 18 jaar. Abonnement: € 40 voor de 5 concerten (1 persoon) Steunend Lid: € 70 voor de 5 concerten (2 personen)

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog