Zomerse Orgelconcerten Haringe - Thomas Ospital (F)

Concert
Roesbrugge-Haringe

De 29-jarige Baskische organist Thomas Ospital is een van de meest geniale organisten en improvisatoren van zijn generatie. Zijn vurige virtuositeit, vrijmoedige kracht en balorige interpretaties zijn gewoonweg fascinerend. Hij sloot zijn studie aan het Conservatoire de Paris af met maar liefst 5 eerste prijzen in orgel, improvisatie, harmonie, contrapunt en fuga. Hij is organist-titularis van het imposante orgel van de Saint-Eustachekerk in Parijs en professor praktische harmonie aan het Coservatoire National Supérieure de Musique et de Danse de Paris. Op het programma staan werken van Charles Racquet, Eustache Du Caurroy, Adam Guilain, François Couperin en natuurlijk ook een improvisatie!

Thema: 
Kunst & cultuur

Contact

Adres: 
Sint-Martinuskerk Haringe
Haringeplein 1
8972 Roesbrugge-Haringe

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 30/08/2019 om 20:00 tot 30/08/2019 om 21:30
    Aan agenda toevoegen 30/08/2019 20:00 30/08/2019 21:30 Europe/Brussels Zomerse Orgelconcerten Haringe - Thomas Ospital (F)

    De 29-jarige Baskische organist Thomas Ospital is een van de meest geniale organisten en improvisatoren van zijn generatie. Zijn vurige virtuositeit, vrijmoedige kracht en balorige interpretaties zijn gewoonweg fascinerend. Hij sloot zijn studie aan het Conservatoire de Paris af met maar liefst 5 eerste prijzen in orgel, improvisatie, harmonie, contrapunt en fuga. Hij is organist-titularis van het imposante orgel van de Saint-Eustachekerk in Parijs en professor praktische harmonie aan het Coservatoire National Supérieure de Musique et de Danse de Paris.

    Haringeplein 1, 8972 Roesbrugge-Haringe DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Prijs: 
8,00
Extra prijsinformatie: 
Volwassenen: € 10 (vvk € 8), gratis onder de 18 jaar. Abonnement: € 40 voor de 5 concerten (1 persoon) Steunend Lid: € 70 voor de 5 concerten (2 personen) Erelid: €100 voor de 5 concerten (4 personen)

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog