Op stap met paard en kar

Lo-Reninge

De dag start met een kopje koffie. Vervolgens volgt er een gezellige rit met de huifkar. In de namiddag wordt er een partijtje boerengolf gespeeld. De dag wordt afgesloten met een bezoekje aan herberg De Snoek, met een degustatie van 3 streekbieren terwijl er volksspelen kunnen beoefend worden.

09u30:
In een stemmige herberg wordt de groep onthaald op een kopje koffie met de lekkere koekjes van Lo.

10u30:
De huifkar staat u op te wachten op de Markt in Lo. Via landelijke wegen rijdt u naar een groentebedrijf te Gijverinkhove. Rabarber is de specialiteit van het bedrijf en wordt bij hen verwerkt tot verschillende producten. Tijdens de rondleiding krijgt u het verhaal van de boerderij: de omschakeling naar groenten, de werkverdeling het jaar rond, de teeltwijze, de afzet, de zorg voor kwaliteit,... Na de rondleiding wordt u een aperitief met hapjes aangeboden.

12u00:
Middagmaal op de hoeve. Het menu bestaat uit een dubbele boterham, hoeveboter, rabarberpaté,  hoevekaas, groentjes en 1 consummatie.

13u30:
U verlaat de hoeve en rijdt nu met de huifkar naar hoeve Carpe Diem. Op de graslanden van hoeve Carpe Diem ontdekt u de boerderijgolfbaan, iets minder eentonig en prestigieus dan een gewoon golfterrein. Met stick en bal speelt u op de weiden langs grazende koeien van hole naar hole.

16u30:
Met de huifkar rijdt u nu naar herberg De Snoek waar u kunt genieten van een degustatie van 3 streekbieren terwijl u enkele volksspelen kunt beoefenen. Per 10 deelnemers is er een prijs voorzien.

18u30:
Einde dagtrip terug in Lo.

Thema: 
Actief
Gastronomie
Periode: 
Datum op aanvraag
Aantal personen: 
Min. 15 - Max. 50
Prijs: 
57€ vanaf 20 personen

Contact

Toerisme Lo-Reninge

Toerisme Lo-Reninge
Markt 17A
8647 Lo
Lees meer

Arrangementen

Toon grote kaart