Bar Bernard in Brouwerij Sint-Bernardus

Bar BernardBrouwerij Sint-Bernardus heeft een gloednieuwe trendy rooftopbar met een 360 graden zicht over de Westhoek en Frans-Vlaanderen. Je vindt er een keuken met streekeigen lekkers en er is ook een hele nieuwe shop.

In het hart van de hoppestreek wordt bier gemaakt dat tot de verbeelding spreekt van menig bierliefhebber. In het kunstenaarsdorp Watou worden sinds 1946 de edele St-Bernardus bieren gebrouwen: donkere en blonde abdijbieren van hoge gisting. De brouwerij kende de laatste jaren een enorme expansie en staat ondertussen wereldwijd bekend om haar authentieke en kwaliteitsvolle bieren.

Recent opende de trendy rooftopbar BAR BERNARD de deuren. De bar bevindt zich op de 2de verdieping van de brouwerij en heeft een prachtig 360 graden zicht op de wijde omgeving. Van de glooiende heuvels van het Helleketelbos tot de bergen van Frans-Vlaanderen (Catsberg en Casselberg). Het interieur is zeer eigentijds ingericht en het meubilair is van de hand van Dirk Wynants, de man achter het Westhoek designbedrijf Extremis.

Proef er een ‘Westhoekplankje’ met lekkers uit de regio of degusteer van één van de vele biertjes die op de kaart staan. Bar Bernard is meer dan een bar en biedt ook diverse biergerechten.

Rondleidingen kunnen in het Nederlands, Frans of Engels. Een bezoek (vanaf 15 pers), inclusief degustatie of geschenkpakket, duurt ongeveer 90 minuten en kost € 12,50 pp. Reservatie is noodzakelijk.

Bar Bernard zelf en de St.-Bernardusshop hebben ruimere openingsuren zie www.barbernard.be

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF