Bellewaerde Aquapark

sport ontspanning icon
Zwemgelegenheid
Zillebeke

Bellewaerde Aquapark, dat is een spetterend avontuur voor jong en oud. Kom tot rust in een natuurlijke oase van groen en glijd met het hele gezin van de ene waterattractie naar de andere. Zo genieten ouders en kinderen samen van een unieke ervaring in een glijbaan voor de hele familie!

Het park heeft de ambitie om het meest complete waterpark voor de hele familie te worden. In Bellewaerde Aquapark zullen verschillende waterglijbanen en waterspeeltuigen geplaatst worden in een oase van groen.
- Familieglijbaan Aquaventure: deze glijbaan start op een hoogte van 12 m en is 117 m lang. Er kunnen vier personen tegelijk in een grote band door de attractie
- Dubbele racerglijbaan Splash Clash: deze glijbaan start op een hoogte van 12 m. Deze attractie bestaat uit twee glijbanen, die evenwijdig naast elkaar een identieke afdaling maken. Eén of twee bezoekers nemen plaats in een band en glijden om ter snelst 105 meter naar beneden. De glijbaan van het winnende team kleurt groen en van het verliezende rood. Op het einde van de race krijg je de tijd te zien.

Ook de allerkleinsten worden niet vergeten met een speelzone en peuterbad op hun maat. Ouders zullen dan weer kunnen relaxen in de vele strandstoelen en de wellnesszone. Een lazy river zal de bezoekers doorheen het volledige park voeren langs onder meer een grot, klimmuur, aquarium en tal van watereffecten.

Voor de warme zomerdagen is er eveneens een buitenzone met ligweide voorzien.

Thema: 
Kindvriendelijk

Contact

Adres: 
Bellewaerde Aquapark
Meenseweg 497
8902 Zillebeke
Telefoon/Fax:
+32 57 46 86 86
E-mail: 

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend

Faciliteiten

Drinkgelegenheid
Parking
Resto / cafetaria
Toilet

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF