Bowling De Goe Smete

Avontuur
Poperinge

Meteen van bij het binnenkomen in deze spiksplinternieuwe bowling krijg je goesting om zelf een balletje te gooien. Dit is the real thing! Als een bowlingkampioen neem je het op tegen familie, vrienden of collega’s. Geen betere teambuilding dan een paar wedstrijdjes op het scherpst van de snee. Op de website vind je tal van leuke combi-arrangementen en ook de verjaardagsarrangementen voor kinderen zijn een aanrader. Maar ‘De Goe Smete’ is veel meer dan een bowling. In de keuken staat een topteam klaar om je op je wenken te bedienen. Op dinsdag, woensdag en vrijdagmiddag is er een dagschotel, maar check ook zeker eens de kaart en laat je verrassen door de chef.
Vanaf de paasvakantie tot einde september is de ‘tapas-cocktail-BBQ-bar’ een must! Laat je verwennen door topgerechtjes in een instant-vakantiesfeer. Met of zonder zon brengt De Goe Smete zo de zomer in de Westhoek!

Contact

Adres: 
Bowling De Goe Smete
Bruggestraat 44
8970 Poperinge
Telefoon/Fax:
+32 57 37 79 80

Prijsinformatie

Prijs:
Geen prijs info

Faciliteiten

Drinkgelegenheid
Resto / cafetaria

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF