De Kinderbrouwerij

sport ontspanning icon
Speeltuin
Reningelst

De Kinderbrouwerij is gevestigd in de oude dorpsbrouwerij St.-Joris en is een plek waar jong en oud het kind in zich naar boven kan laten komen. In grote en kleine theaterzalen, en ‘s zomers op de koer of in de weide worden gezinsvoorstellingen gehouden, geprogrammeerd met muziek, toneel, dans, film, … Ze maken ook eigen producties en werken aan originele, speelse ontdekkingstochtjes op en rondom de site.

In de familiekroeg kan je volksspelen, bordspelletjes en gezelschapsspelletjes spelen binnen of op de koer. Kleine en grote groepen kunnen een competitie spelen met het Ladderspel! Ze serveren er biologische huisbieren Rookop en Keikoppenbier, biologische tuinsappen en lekkere hoeveproducten voor jong en oud. Op warme dagen is het hoeve-ijs onklopbaar en lekkerbekken zijn dol op de klakkaards.

Geniet tijdens de zomer op het natuuterras in de weide, middenin het groen. Bestel je drankje of ijsjes, zet ze in een bierbak en trek naar de weide, waar kinderen ook honderduit kunnen spelen. Aan het natuurterras vertrekt een prachtig klauterparcours waar kleuters zich als aapjes in de jungle wanen.

Vanuit de Kinderbrouwerij kan je de Sjarettenwandeling stappen, al of niet met het doe-zakje erbij of er met de kinderen op uit trekken tijdens een kindvriendelijke fietsroute.

Thema: 
Kindvriendelijk

Contact

Adres: 
De Kinderbrouwerij
Reningelstplein 5 , Bus: a
8970 Reningelst

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend

Faciliteiten

Drinkgelegenheid
Resto / cafetaria
Toilet

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF