De Speelplekke

sport ontspanning icon
Shop / winkel
Poperinge

Treed binnen in het walhalla van de spelletjes! Goed voor bijna 1.000 exemplaren. De Speelplekke is echter meer dan een winkel. Je kunt hier gezelschapsspellen en educatief speelgoed kopen én ook meer dan 150 spelletjes huren. Ideaal voor een gezellige avond in je vakantieverblijf in de Westhoek. Bianca voorziet je van deskundige uitleg en wie zin heeft, kan ter plekke meteen een paar spelletjes spelen en uitproberen.
De gezellige winkel is bovendien ruim genoeg om ook groepen te ontvangen. Wedden dat je de tijd uit het oog verliest? Geen zorgen, Bianca voorziet op eenvoudig verzoek een lekker tussendoortje. Zowel de allerjongsten als de iets oudere spelletjesbeesten vinden hier hun gading en families met kinderen krijgen een gigantisch pallet aan mogelijkheden voorgeschoteld. Vraag om aangepaste formules voor verjaardagen of andere leuke feestjes. Authentiek genieten van leuke spelletjes!

Contact

Adres: 
De Speelplekke
45
8970 Poperinge
Telefoon/Fax:
+32 57 37 76 60

Prijsinformatie

Prijs:
Geen prijs info

Faciliteiten

Educatieve programma's
Shop / winkel

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF