Farm Fun

Avontuur
Watou

FarmFun groepeert meerdere melkveebedrijven in Vlaanderen die als beleefboerderij families en vrienden verwelkomen voor een toffe activiteit in een uniek kader van een echte boerderij.

De Farm Games beginnen bij het achterste van de koe want dat bepaalt welke groepen tegen elkaar zullen strijden. Onder de begeleiding van een enthousiaste spelbegeleider nemen jullie het op tegen elkaar. De winnaar gaat naar huis met de begeerde Farmfun trofee.

De farm Games zijn geschikt voor groepen vanaf 10 personen tot 110 deelnemers, vanaf de leeftijd van 14 jaar.
Duurtijd: ruim 3u

Of wat dacht je van een knotsgekke challenge voor mannen en vrouwen met ballen. Dan kan een potje bumperballen jullie een farmtastische tijd bezorgen. Jij en je vrienden of familieleden hijsen je op in een bumperball en gaan nadien helemaal uit de bol. Ren, bots, stuiter en probeer te scoren tot je tong net zo lang is als die van onze koeien.

Na dit alles krijgt je gegarandeerd af te rekenen met een knorrende maag. Onze huistraiteur schotelt jullie graag een heerlijke maaltijd voor. Vraag gerust naar onze farmfood-formules.

Prijs is afhankelijk van de gekozen games, vanaf 35 €/pers. (BTW incl.)

Contact

Adres: 
Farm Fun
Stoppelweg 1
8978 Watou
Telefoon/Fax:
+32 57 48 69 63
+32 476 61 06 57 (mobile)

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF