Het Ezelpad

sport ontspanning icon
Kinderboerderij
Poperinge

Bezoek de ezelboerderij in Poperinge. Dit "privé-bezoek" is ideaal om kennis te maken met onze grote, zachtaardige ezels Vital, Addo, Pipetta, Mozart, Mandragore, Carolientje en Occitane. Er wordt een woordje uitleg gegeven over ezels in het algemeen en poitou-ezels (Franse Reuzenezels) in het bijzonder. Ze zijn er altijd voor te vinden om geknuffeld én geborsteld te worden. Kinderen mogen "kunstjes" doen op de ezels en wat dat inhoudt, dat houden we nog even geheim !

Een boerderijbezoek duurt ongeveer 1,5u. Voor degenen die liever vanop een afstand kijken naar onze ezels, zijn er Volksspelen aanwezig. Stevige schoenen zijn een noodzaak omwille van de veligheid, géén sandalen.

GROOT BOERDERIJBEZOEK :

U kunt ook de ezelboerderij huren voor een hele namiddag (3u). Tijdens dit uitgebreid bezoek wordt dan iets meer met de ezels "getraind en geoefend" en is er een introductie Ezeltherapie (ontspannen liggen op een ezel- enkel kinderen).

Contact

Adres: 
Het Ezelpad
Woestenseweg 26
8970 Poperinge
Telefoon/Fax:
+32 496 10 45 23 (mobile)

Openingsinformatie

Open:
Permanent open

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Standaard prijs: 
€6,00
Extra prijsinformatie: 
Bedrijfsbezoek: 6 euro/persoon, kinderen jonger dan 3 jaar gratis, inclusief 1 (bio)drankje per persoon met een minimum van 30 euro. Enkel op afspraak en exclusief voor uw groep. Tarieven voor sociale voorzieningen : 5 euro/pers en 2,50 euro/begeleider, drankje inbegrepen. Groot boerderijbezoek: Ons tarief vanaf januari 2017 voor een hele namiddag is 120 euro voor een groep van max 10 personen, 1 drankje per persoon inbegrepen, per bijkomende deelnemer vragen we een extra van 10 euro.

Faciliteiten

Educatieve programma's
Groepsrondleiding
Parking
Shop / winkel
Toilet

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog