Huifkar Diksmuide

Huifkartocht
Diksmuide

Verjaardagsroute:
Duur: huifkartocht 1 uur

Is je kind jarig maar heb je liever geen bende overenthousiaste vriendjes en vriendinnetjes in huis? Wil jij ook kunnen genieten van het verjaardagsfeestje van je spruit? En wil je het tofste en meest originele verjaardagsfeestje van het jaar organiseren dan kan dit met een huifkartocht.

Programma: huifkartocht van ± 1 uurtje, daarna wordt het verjaardagsfeestje verder gevierd tussen de dieren, daar doe je haast elk kind plezier mee. De plaatselijke kinderboerderij zorgt voor dat extraatje meer voor de jarige en de vriendjes, zoals... de keutels van de konijnen opruimen. Jeeej! Lekkere pannenkoeken eten met een lekkere chocolade en nog ravotten op de natuurspeelzone van de ijzerboomgaard met talrijke waterplassen, hellingen, grachten, eilandjes, on-diepe waterplassen, de gazonweide met bomen en klimelementen,enz.. kortom een volle leuke dag.

Prijs: drank en pannenkoeken: bij de cafétaria ’t Land van Vlierbos te regelen.

Contact

Adres: 
Huifkar Diksmuide
8600 Diksmuide
Telefoon/Fax:
+32 476 63 88 38 (mobile)

Prijsinformatie

Prijs:
Gratis

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF