Bij de Witten

Café
Lo

‘Au Bienvenue Bij De Witten' is de volledige naam van dit gezellig eetcafé in het kleine gehucht Fintele, alhoewel in de volksmond iedereen het heeft over ‘Bij De Witten’. Een authentiek café met karakter en een historiek die meer dan 100 jaar telt. Ellen en Peter heten jullie van harte welkom van woensdag t.e.m. zondag, in de winterperiode van vrijdag t.e.m. zondag. Ook op feestdagen tekenen ze present.

Naast de huisgemaakte Picon met Camembert en regionale bieren, proef je hier meer dan 60 nationale en internationale streekbieren. De collectie trappisten en de zeldzame Geuzes zijn een extra troef. Ook hun verzorgde bierplanken, boerestuutjes en in het weekend de suggestie uit grootmoeders keuken maken deze unieke Westhoek-ervaring compleet. Het is de plek bij uitstek om te verpozen tijdens je wandel- of fietstocht langs de Ijzer. Kortom, genieten in het kwadraat! In de zomer op het terras met schitterend panorama, in de winter bij de kachel!

Thema: 
Typische adresjes

Contact

Adres: 
Bij de Witten
Fintele 8
8647 Lo
Telefoon/Fax:
+32 471 48 29 46 (mobile)
Toon grote kaart

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF