Brouwershuys

Restaurant
Diksmuide

Broer en zus Dieter en Hannelore Slembrouck nemen in 2002 het Brouwershuys in Diksmuide over. De twee stappen af van ‘de bruine kroeg’ en bouwen aan een concept dat draait rond veelzijdigheid. Samen bouwen ze het café uit tot een succeszaak waarin een frisse en toegankelijke sfeer toelaten om een combinatie te maken tussen een dagcafé en het bruisende nachtleven. Dit komt al meteen tot uiting in het aanbod dat gaat van de perfect getapte pint over Belgisch gebrande koffie tot frisse cocktails. De drankkaart biedt een 100-tal streekbieren maar vergeet ook niet te vragen naar de fingerfoods! In de week vind je er een gezellige cafésfeer rond de authentieke toog. In het weekend wordt er een dj uitgenodigd die de boel op stelten zet. Het cliënteel is een mix van persoonlijkheden en leeftijden die samen de unieke dynamiek van de zaak helpen creëren.

In 2015 kreeg Brouwershuys een volledige restyling. Het unieke tapsysteem valt meteen op, Cristal pils wordt namelijk getapt uit 1000 liter tanks die aan het plafond hangen. Ondertussen staat Brouwershuys bekend als het betere biercafé van de regio.

Op zoek naar één van de pleisterplaatsen in Diksmuide? Wees welkom!

Contact

Adres: 
Brouwershuys
Grote Markt 19
8600 Diksmuide
Telefoon/Fax:
+32 479 79 96 69 (mobile)
Toon grote kaart

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF