De Hooipiete

Restaurant
Lo

Wie nog nooit de Fintéle van dichtbij zag, moet daar dringend verandering in brengen. Te midden van de Westhoekvelden ontmoeten de IJzer en de Lovaart elkaar. Op die breuklijn tussen traditie en innovatie tovert Wannes met verse lokale producten. Zo geeft hij het ouderlijke restaurant een nieuwe dynamiek en een eigentijdse invulling. Na 40 jaar zorgt de passie van die verschillende generaties meer dan ooit tevoren voor een uniek gerechten pallet dat culinaire ontdekkers blijft imponeren. De warme ontvangst en het stijlvolle interieur maken die smaakervaring helemaal af. Van zodra de zon over de Westhoek straalt, nodigen de prachtige tuin en het mooie zonneterras je uit om extra te genieten!

Zoek je de perfecte manier om de feeërieke omgeving van de Fintele op het water te verkennen? Sta zelf aan het roer van een ruime en luxe familiesloep.

Ambassadeur van http://www.hetlekkerewesten.be

Thema: 
Gastronomie
Label: 
Het Lekkere Westen

Contact

Adres: 
De Hooipiete
Fintele 7
8647 Lo
Telefoon/Fax:
+32 58 28 89 09
Toon grote kaart

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF