Dikkebusvijverhuis

Tearoom
Ieper

Op het terras van het vijverhuis is het heerlijk verpozen terwijl je geniet van het idyllische zicht op de 36-hectaren grote vijver en de Kemmelberg. Het is dé ideale stopplaats voor een wandeling of fietstocht, het is ook dé plaats voor teambuildings, verjaardagsfeesten, verrassingsreizen, sportdagen en kampen: paintball, quad, avonturentocht, mtbike, teamchallenge, schutterstrophy, dropping, smokkelspel, rafting ...

Perfect in combinatie met een outdoorescapegame of een fotozoektocht op een 4-pers-billenkar richting unieke relicten uit WO I. En bij minder weer is er een grote zaal met 30 volksspelen (puddebak, trou Madam, schuifbiljart). Ook de zeer robuuste, uit de 17e eeuw daterende, Vaubantoren werd volledig gerestaureerd om uw receptie, familiefeest of incentive onvergetelijk te maken.

Contact

Adres: 
Dikkebusvijverhuis
Dikkebusvijverdreef 2 , Bus: A
8900 Ieper
Telefoon/Fax:
+32 57 20 00 85
+32 475 45 56 66 (mobile)
Toon grote kaart

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF