Het Dépot

Restaurant
Ieper

Met ‘Het Dépot’ is Ieper een innovatieve zaak rijker. Dezelfde creatieve geesten die Marktcafé Les Halles tot een succes maakten, lanceren een concept dat balanceert tussen shoppen en lekker eten en drinken. Zit je stoel goed of vind je de lamp boven de tafel van de buren mooi? Dan kan je die gewoon meenemen na je smakelijke lunch of heerlijk diner.

Vier verdiepingen bieden je een overzicht van alles wat hip en mooi is zonder dat authentieke gevoel te verliezen. De kaart is al net zo eigenzinnig als het concept. Zowel een Picon als een bio-trippel van de Poperingse brouwerij De Plukker dus, gecombineerd met verzorgde alternatieve snacks. Betaalbare hedendaagse, marktverse en huisbereide gerechten. En ondertussen droom je over wat je meeneemt naar huis. Het decor, de objecten en materialen veranderen regelmatig zodat hongerige shopaholics altijd maar nieuwe vondsten blijven ontdekken.

Goed voor meer dan 1000 m² uitnodigende ruimtes, telkens met een eigen stijl. De bovenste etage pakt uit met een urban mix, in de kelder tref je retro-items en veel hout en zodra je binnenstapt word je omringd met Hygge. Ruimtes zat dus die je uitnodigen om op verkenning te gaan.

En wie houdt van delen en eindeloos proeven, doet aan foodsharing. Een waaier van gerechten komen dan in het midden van de tafel en iedereen kan eindeloos genieten van het eten en het gezelschap. Want als je deelt, smaakt alles nog beter! De verschillende ruimtes vormen bovendien het ideaal kader voor allerlei events. After work parties, concertjes,...

Hou in ieder geval de website in de gaten. De ideale locatie, tussen de Grote Markt en de Menenpoort, voor grote en kleine groepen! Heb je wat minder tijd, spring dan binnen voor een take-away koffie, frisdrank of snack. En wie weet vind je tijdens het wachten net dat ene decoratie stukje dat al zo lang op je verlanglijstje stond...

Contact

Adres: 
Het Dépot
Menenstraat 18
8900 Ieper
Telefoon/Fax:
+32 57 37 78 77
Toon grote kaart

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF