Restaurant Terminus

Restaurant
Watou

Hoewel de naam anders laat vermoeden, is dit restaurant het begin van een fantastische culinaire reis doorheen een eerlijke keuken. Een keuken die steunt op ervaring, met een sterke hang naar authenticiteit op basis van lokale producten. De familie Verheyde fokt zelf kwaliteitsvee om dit principe efficiënt te huldigen. Van het veld tot op je bord zorgen ze voor een aanbod dat garant staat voor een unieke smaakbeleving. Een ruime kaart met een selectie vis-en vleesgerechten gecombineerd met een aantal seizoenstips garandeert een beklijvende smaakervaring. De vis selecteren ze zelf rechtstreeks van de boot uit Bologne!

En met Pieter in het huis bestaat de wijnkaart uiteraard alleen maar uit aanraders. Het restaurant werd heeft volgens Gault&Millau 2018 de 'Beste Wijnkaart van de Belgische restaurants'. Er is een ruim zomerterras en de kleinsten vinden er hun weg in de speeltuin.

Op de kaart staat ook het Westhoek KD menu. Dit bestaat uit een aperitiefje, een hoofdgerecht, een dessert en een drankje (max. € 15). Seizoensgebonden ingrediënten en lokale producten uit de streek vormen de basis. Kinderen die kiezen voor het KD menu krijgen nog een leuk gadget mee naar huis. Een leuk krantje met tal van info en spelletjes houdt de kinderen ook bezig tijdens het wachten op dit lekkere menu.

In 2017 werd chef Kathleen Vanderbeke door Michelin uitgeroepen tot 'vrouwelijke chef van het jaar'.

Ambassadeur van http://www.hetlekkerewesten.be

Thema: 
Gastronomie
Label: 
Het Lekkere Westen
Het Lekkere Westen
Gault Millau Logo
GaultMillau 12
Bib Gourmand Logo
Bib Gourmand

Contact

Adres: 
Restaurant Terminus
Callicannesweg 16
8978 Watou
Telefoon/Fax:
+32 57 38 80 87

Openingsinformatie

Open:
Permanent open

Prijsinformatie

Betaalmogelijkheden: 
Cash

Faciliteiten

Parking
Toon grote kaart

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog