Resto Bazil

Restaurant
Westvleteren

In Vleteren waar volgens kenners in de Sint-Sixtusbabdij het beste bier ter wereld wordt gebrouwen, zijn er nog to do’s te ontdekken. In een gerestaureerde boerderij uit 1867 laat je je onderdompelen in een eindeloze landelijke gezelligheid. Een oase van rust op het kruispunt van een uitgebreid fietsnetwerk en talloze wandelroutes. Resto Bazil combineert een keuken vol rijke smaken op maat van de seizoenen, met versheid hoog in het vaandel! Maandelijks wordt het vast menu vol voortreffelijke vis- en vleesgerechten afgewisseld met een aantal suggesties. De wijnkaart is ook een aparte vermelding waard. Iedereen is hier welkom, maar kinderen hebben een voetje voor. De binnenspeelhoek, de speeltuin en de kleine kinderboerderij staan garant voor uren puur spelplezier. Als de tafels afgeruimd zijn, is er ‘s namiddags plaats voor huisgemaakte desserten in combinatie met een lekkere koffie op het terras of knus binnen tijdens de koude wintermaanden.

Op de kaart staat ook het Westhoek KD menu. Dit bestaat uit een aperitiefje, een hoofdgerecht, een dessert en een drankje (max. € 15). Seizoensgebonden ingrediënten en lokale producten uit de streek vormen de basis. Kinderen die kiezen voor het KD menu krijgen nog een leuk gadget mee naar huis. Een leuk krantje met tal van info en spelletjes houdt de kinderen ook bezig tijdens het wachten op dit lekkere menu.

Contact

Adres: 
Resto Bazil
Kruisstraat
8640 Westvleteren
Telefoon/Fax:
+32 57 40 02 77
Toon grote kaart

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF