't Hellegat

Restaurant
Westouter

Boven op de Rodeberg in Westouter vind je een uniek stukje Westhoek. ’t Hellegat is een sfeervol plekje nostalgie waar de tijd bleef stilstaan! Vanop het straatterras is er een adembenemend zicht op Noord-Frankrijk. In een rustiek kader ontvangen chef Kristof en gastvrouw Anja hun klanten met eenvoudige lekkernijen, smaakvol en authentiek als ware het rechtstreeks uit grootmoeders keuken. De indrukwekkende bierkaart biedt zowel trappisten als een mooi assortiment streekbieren. Niet enkel aan tafel maar ook in de tuin met houten speeltoestellen halen de kinderen hun hartje op. Sinds kort is er ook in ’t Vagevier, een zaaltje voor feestjes of samenkomsten, met eigen keuze van brouwer of traiteur. Voorzien van alle faciliteiten: een professionele keuken met gasfornuis, borden, bestek, glazen, koffiedouche, waterkoker en een ruime toog met directe toegang tot de frigocel. Voor seminaries is er wifi en een beamer met scherm en ’t Vagevier is volledig aangepast voor andersvaliden. ’t Hellegat en ’t Vagevier, een ideale combinatie!

Op de kaart staat ook het Westhoek KD menu. Dit bestaat uit een aperitiefje, een hoofdgerecht, een dessert en een drankje (max. € 15). Seizoensgebonden ingrediënten en lokale producten uit de streek vormen de basis. Kinderen die kiezen voor het KD menu krijgen nog een leuk gadget mee naar huis. Een leuk krantje met tal van info en spelletjes houdt de kinderen ook bezig tijdens het wachten op dit lekkere menu.

Ook buiten de openingsuren kan je reserveren voor groepen.

Thema: 
Typische adresjes
Label: 
Het Lekkere Westen
Q-label

Contact

Adres: 
't Hellegat
Rodebergstraat 39
8954 Westouter
Telefoon/Fax:
+32 57 44 81 83
+32 479 33 12 94 (mobile)

Prijsinformatie

Betaalmogelijkheden: 
Cash
Bancontact
Mastercard
Visa

Faciliteiten

Parking
wifi
Wifi (draadloos internet)
Toon grote kaart

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF