Doen
Eten & drinken
Slapen

Familievakantie in de Westhoek

Westhoek KD'sVan Diksmuide tot Ieper, van Watou tot Wijtschate, overal in de Westhoek valt er ook voor kinderen heel wat te beleven: in een pretpark, op een verrassende speelplek of met onverwacht dierenplezier.

In de Westhoek hebben we zelfs twee speciale ambassadeurs voor de allerkleinsten: De Westhoek K(a)D(ees) 'Jaek en Nink'. Deze stripfiguren wijzen kinderen al spelend de weg door de regio.

 

ACTIEF BUITEN:

ACTIEF BINNEN:

LEKKER SMULLEN:

Gaan eten is nog leuker als de kinderen hun eigen gerecht mogen kiezen en zich in een speeltuin kunnen amuseren. Ontdek enkele familievriendelijke aanraders in de Westhoek:

FAMILIEVRIENDELIJKE EVENEMENTEN:

De Westhoek KD's Jaek en Nink trekken er graag eens op uit! Ze nemen je mee door de Westhoek naar de leukste evenementen. Hieronder leuke evenementen waar de allerkleinsten zich volop kunnen uitleven.

FAMILIEVRIENDELIJK LOGEREN:

Zin om er enkele daagjes tussen uit te gaan? Heel wat vakantiewoningen en B&B's in de Westhoek focussen op familievriendelijkheid en hebben dan ook diverse workshops gevolgd, om jullie verblijf met de kinderen zo leuk mogelijk te maken. Hieronder een overzicht van deze logiesuitbatingen: