Doen
Eten & drinken
Slapen

Familievakantie in de Westhoek

Westhoek KD'sVan Diksmuide tot Ieper, van Watou tot Wijtschate, overal in de Westhoek valt er ook voor kinderen heel wat te beleven: in een pretpark, op een verrassende speelplek of met onverwacht dierenplezier.

In de Westhoek hebben we zelfs twee speciale ambassadeurs voor de allerkleinsten: De Westhoek K(a)D(ees) 'Jaek en Nink'. Deze stripfiguren wijzen kinderen al spelend de weg door de regio.

Elodie, Bas, Katrien en Ludovic van withkidsonteroad kwamen een weekendje naar de Westhoek. Hun avonturen kan je in onderstaand filmpje bekijken. Laat dit jou alvast inspireren om ook een weekendje weg met het gezin te plannen in de Westhoek!

​​​​​​​

 

ACTIEF BUITEN:

ACTIEF BINNEN:

LEKKER SMULLEN:

Gaan eten is nog leuker als de kinderen hun eigen gerecht mogen kiezen en zich in een speeltuin kunnen amuseren. Ontdek enkele familievriendelijke aanraders in de Westhoek:

FAMILIEVRIENDELIJK LOGEREN:

Zin om er enkele daagjes tussen uit te gaan? Heel wat vakantiewoningen en B&B's in de Westhoek focussen op familievriendelijkheid en hebben dan ook diverse workshops gevolgd, om jullie verblijf met de kinderen zo leuk mogelijk te maken. Hieronder een overzicht van deze logiesuitbatingen:

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF