Doen
Eten & drinken
Slapen

Familievakantie in de Westhoek

Westhoek KD'sVan Diksmuide tot Ieper, van Watou tot Wijtschate, overal in de Westhoek valt er ook voor kinderen heel wat te beleven: in een pretpark, op een verrassende speelplek of met onverwacht dierenplezier.

In de Westhoek hebben we zelfs twee speciale ambassadeurs voor de allerkleinsten: De Westhoek K(a)D(ees) 'Jaek en Nink'. Deze stripfiguren wijzen kinderen al spelend de weg door de regio.

 

ACTIEF BUITEN:

ACTIEF BINNEN:

LEKKER SMULLEN:

Gaan eten is nog leuker als de kinderen hun eigen gerecht mogen kiezen en zich in een speeltuin kunnen amuseren. Ontdek enkele familievriendelijke aanraders in de Westhoek:

FAMILIEVRIENDELIJK LOGEREN:

Zin om er enkele daagjes tussen uit te gaan? Heel wat vakantiewoningen en B&B's in de Westhoek focussen op familievriendelijkheid en hebben dan ook diverse workshops gevolgd, om jullie verblijf met de kinderen zo leuk mogelijk te maken. Hieronder een overzicht van deze logiesuitbatingen:

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF