Happy Trip naar Diksmuide

Happy Trip naar Diksmuide

De IJzer die Diksmuide dezer dagen zo lieflijk doorklieft, serveerde tijdens de oorlogsjaren gruwelijke fronttaferelen. Het leed van toen, wordt nooit vergeten, maar 100 jaar later herleeft de stad. Streekproducten proeven kan tijdens de kaas- en boterfeesten. Een frisse neus haal je op in De Blankaart.

Vervoer ter plaatse

Diksmuide heeft een eigen treinstation. 

(Fiets)verhuur

In Diksmuide kan je terecht bij fietsverhuur 't Buitenbeentje en Huur-fiets voor elektrische fietsen, mountainbikes, koersfietsen, kinderfietsen, plooifietsen ...

Bus

Ter plekke kan je je verplaatsen met de bus van De Lijn. 
Vertrek je uit het treinstation, dan vind je aan je rechterkant meteen de perrons voor de bussen. Van hieruit bereik je niet alleen het centrum van Diksmuide maar kan je ook doorreizen naar de omliggende gemeenten en naar andere grote steden in de Westhoek. Met de online routeplanner van de Lijn plan je gemakkelijk je reis ter plaatse. Een overzicht van alle bussen in Diksmuide vind je hier

Taxi

Een taxi nemen vanuit Diksmuide kan je doen via taxibedrijven in dichtbijzijnde gemeenten. Een overzicht van alle taxi's vind je hier.

 

Dienst voor toerisme

Spring voor meer informatie even binnen in de dienst voor toerisme of bezoek de website van Toerisme Diksmuide.

Boek online je Happy Trip logies

Boek via de link hieronder een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt binnen de 24 uur kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts €10,90 heen én terug vanuit elk Belgisch station.

Nog meer Happy Trip bestemmingen

Met Happy Trip kan je goedkoop reizen naar maar liefst 17 West-Vlaamse gemeenten. Ontdek alle gemeenten en hun aanbod hieronder: 

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF