Happy Trip naar Diksmuide

Autovrij op vakantie, heerlijk!

Meer dan 100 hotels en B&B’s uit West-Vlaanderen bieden je de mogelijkheid om supervoordelig met de trein op vakantie te komen. Ter plaatse is van alles aanwezig voor een fijne vakantie: je hoeft je auto geen enkel moment te missen.


Hoe werkt het?

Je boekt online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Binnen de 24 uur ontvang je een kortingscode om treintickets te bestellen voor slechts € 9,80 heen én terug vanuit elk Belgisch station. Bij je logiesuitbater kan je bovendien tickets voor tram of bus verkrijgen aan slechts € 1,60.

In Diksmuide is ook een uitgebreid aanbod (elektrische) fietsen, kan je een Vespa of elektrische step huren, kan je een mooie wandeling maken, zalig shoppen, lekker eten,… onbezorgd heerlijk autovrij met vakantie dus!

Algemene info over Happy Trip vind je hier.

Boek online je Happy Trip logies

Boek online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt binnen de 24 uur kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts € 9,80 heen én terug vanuit elk Belgisch station.


Happy Trip naar Diksmuide

De IJzer die Diksmuide dezer dagen zo lieflijk doorklieft, serveerde tijdens de oorlogsjaren gruwelijke fronttaferelen. Het leed van toen, wordt nooit vergeten, maar 100 jaar later herleeft de stad. Streekproducten proeven kan tijdens de kaas- en boterfeesten. Een frisse neus haal je op in De Blankaart.

 


Vervoer ter plaatse

Diksmuide heeft een eigen treinstation. 

(Fiets)verhuur

In Diksmuide kan je terecht bij fietsverhuur 't Buitenbeentje en fietsen Catrysse voor elektrische fietsen, mountainbikes, koersfietsen, kinderfietsen, plooifietsen... 

 

Bus

Bij je logiesuitbater kan je tickets voor de bus verkrijgen aan slechts € 1,60. Vertrek je uit het treinstation, dan vind je aan je rechterkant meteen de perrons voor de bussen. Van hieruit bereik je niet alleen het centrum van Diksmuide maar kan je ook doorreizen naar de omliggende gemeenten en naar andere grote steden in de Westhoek. Met de online routeplanner van de Lijn plan je gemakkelijk je reis ter plaatse. Een overzicht van alle bussen in Diksmuide vind je hier

Bereikbaarheid

Taxi

Een taxi nemen vanuit Diksmuide kan je doen via taxibedrijven in dichtbijzijnde gemeenten. Een overzicht van alle taxi's vind je hier

 

 


Dienst voor toerisme

Spring voor meer informatie even binnen in de dienst voor toerisme of bezoek de website van Toerisme Diksmuide.

Boek online je Happy Trip logies

Boek online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt binnen de 24 uur kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts € 9,80 heen én terug vanuit elk Belgisch station.

 

Nog meer Happy Trip bestemmingen

Met Happy Trip kan je goedkoop reizen naar maar liefst 17 West-Vlaamse gemeenten. Ontdek alle gemeenten en hun aanbod hieronder: