Happy Trip naar Ieper

Autovrij op vakantie, heerlijk!

Meer dan 100 hotels en B&B’s uit West-Vlaanderen bieden je de mogelijkheid om supervoordelig met de trein op vakantie te komen. Ter plaatse is van alles aanwezig voor een fijne vakantie: je hoeft je auto geen enkel moment te missen.


Hoe werkt het?

Je boekt online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Binnen de 24 uur ontvang je een kortingscode om treintickets te bestellen voor slechts € 9,80 heen én terug vanuit elk Belgisch station. Bij je logiesuitbater kan je bovendien tickets voor tram of bus verkrijgen aan slechts € 1,60.

In Ieper is ook een uitgebreid aanbod (elektrische) fietsen, kan je een Vespa of elektrische step huren, kan je een mooie wandeling maken, zalig shoppen, lekker eten,… onbezorgd heerlijk autovrij met vakantie dus!

Algemene info over Happy Trip vind je hier.

Boek online je Happy Trip logies

Boek online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt binnen de 24 uur kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts € 9,80 heen én terug vanuit elk Belgisch station.


Happy Trip naar Ieper

Ieper is het kloppende hart van de Westhoek. De stad die het meest leed onder de oorlog en vandaag grossiert in beklijvende oorlogssites. Maar 100 jaar na datum is Ieper uiteraard veel meer dan een oorlogssouvenir. Het is de grootste stad in de Westhoek en dus de plek bij uitstek om te shoppen of een tafeltje te reserveren in een van de vele restaurants. Van eenvoudige Vlaamse kost tot IJslandse topgastronomie, je vindt het hier allemaal.

 


Vervoer ter plaatse

Ieper heeft een eigen treinstation, op wandelafstand van het centrum en de meeste hotels.

Fietsen in Ieper

(Fiets)verhuur

In Ieper kan je op heel wat plaatsen terecht voor het huren van fietsen. Ook veel logies bieden fietsen te huur aan. Naast gewone en elektrische fietsen, vind je er tandems en gocarts of billenkarren om Ieper mee te verkennen.

Overzicht van alle verhuurders 

Bus

Bij je logiesuitbater kan je tickets voor tram of bus verkrijgen aan slechts € 1,60. 

Met de online routeplanner van de Lijn plan je gemakkelijk je reis ter plaatse. Een overzicht van alle trams en bussen in Ieper vind je hier

Bereikbaarheid

Taxi

Uiteraard staan in Ieper heel wat taxibedrijven klaar om je op je bestemming te brengen. Een overzicht van alle taxi's vind je hier

 


Dienst voor toerisme

Spring voor meer informatie even binnen in de dienst voor toerisme of bezoek de website van Toerisme Ieper.

Boek online je Happy Trip logies

Boek online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt binnen de 24 uur kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts € 9,80 heen én terug vanuit elk Belgisch station.

 

Nog meer Happy Trip bestemmingen

Met Happy Trip kan je goedkoop reizen naar maar liefst 17 West-Vlaamse gemeenten. Ontdek alle gemeenten en hun aanbod hieronder: