Happy Trip naar Poperinge

Happy Trip naar Poperinge

Een plaats waar het altijd al goed leven was. De joie de vivre van de Franse buren is aanstekelijk. De vele hopvelden, lokale karakterbieren, authentieke volkscafés en gastronomische verwennerijen maken van Poperinge een plek waar je altijd naar terugkeert.

Vervoer ter plaatse

Poperinge heeft een eigen treinstation. 

(Fiets)verhuur

Naast de klassieke stadsfietsen kan je bij sommige fietsverhuurders ook terecht voor elektrische fietsen en mountainbikes. Aan het station kan je ook Blue-bikes van de NMBS huren. Ook logies hebben vaak fietsen ter beschikking.

Hier vind je een overzicht van alle verhuurders in Poperinge.

Bus

Het centrum en de meeste Happy Trip hotels liggen op wandelafstand van het station. Ter plekke kan je je verplaatsen met de bus van De Lijn. Met de online routeplanner van de Lijn plan je gemakkelijk je reis ter plaatse. Een overzicht van alle bussen in Poperinge vind je hier

Taxi

Taxibedrijven staan in Poperinge klaar om je op je bestemming te brengen. Kijk hier voor een overzicht.

Vespa

Huur een Vespa in Poperinge en geniet van het mooie landschap in de Westhoek; van het prachtige Heuvelland tot een uitstap naar zee, via landelijke idyllische dorpjes of langs de frontstreek waar je nog tal van sporen van de Groote Oorlog vindt.

Meer info

Dienst voor toerisme

Spring voor meer informatie even binnen in de dienst voor toerisme of bezoek de website van Toerisme Poperinge.

Boek online je Happy Trip logies

Boek via de link hieronder een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt binnen de 24 uur kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts €10,90 heen én terug vanuit elk Belgisch station.

Nog meer Happy Trip bestemmingen

Met Happy Trip kan je goedkoop reizen naar maar liefst 17 West-Vlaamse gemeenten. Ontdek alle gemeenten en hun aanbod hieronder: 

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF