Happy Trip naar Veurne

Autovrij op vakantie, heerlijk!

Meer dan 100 hotels en B&B’s uit West-Vlaanderen bieden je de mogelijkheid om supervoordelig met de trein op vakantie te komen. Ter plaatse is van alles aanwezig voor een fijne vakantie: je hoeft je auto geen enkel moment te missen.


Hoe werkt het?

Je boekt online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Binnen de 24 uur ontvang je een kortingscode om treintickets te bestellen voor slechts € 9,80 heen én terug vanuit elk Belgisch station. Bij je logiesuitbater kan je bovendien tickets voor tram of bus verkrijgen aan slechts € 1,60.

In Veurne is ook een uitgebreid aanbod (elektrische) fietsen, kan je een Vespa of elektrische step huren, kan je een mooie wandeling maken, zalig shoppen, lekker eten,… onbezorgd heerlijk autovrij met vakantie dus!

Algemene info over Happy Trip vind je hier.

Boek online je Happy Trip logies

Boek online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt binnen de 24 uur kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts € 9,80 heen én terug vanuit elk Belgisch station.


Happy Trip naar Veurne

Wie zich vanaf de kust naar het binnenland begeeft, ontdekt een stukje authentieke Westhoek: 'Bachten de Kupe'. Breng hier zeker een bezoekje aan het bezoekerscentrum Vaderland. Beauvoorde, op een boogscheut, lonkt met een kasteel, poëzie en...pannenkoeken.

 


Vervoer ter plaatse

Veurne heeft een eigen treinstation.

(Fiets)verhuur

In Veurne kan je terecht bij Wim's Bike Center, Tweewielercenter de Voorstad en Jochen's Velodroom voor fietsverhuur. Naast de klassieke (elektrische) fietsen behoren ook fietshelmen, -tassen en allerhande accesoires en onderdelen tot het gamma. 

 

 

Bus

Bij je logiesuitbater kan je tickets voor de bus verkrijgen aan slechts € 1,60. 

Met de online routeplanner van de Lijn plan je gemakkelijk je reis ter plaatse. Een overzicht van alle bussen in Veurne vind je hier

Bereikbaarheid

Taxi

Taxibedrijf Taxi K in Veurne staat klaar om je op je bestemming te brengen. Verder kan je uiteraard ook beroep doen op taxibedrijven uit naastgelegen gemeenten: een overzicht daarvan vind je hier

 


Dienst voor toerisme

Spring voor meer informatie even binnen in de dienst voor toerisme of bezoek de website van Toerisme Veurne.

Boek online je Happy Trip logies

Boek online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt binnen de 24 uur kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts € 9,80 heen én terug vanuit elk Belgisch station.

 

Nog meer Happy Trip bestemmingen

Met Happy Trip kan je goedkoop reizen naar maar liefst 17 West-Vlaamse gemeenten. Ontdek alle gemeenten en hun aanbod hieronder: