Happy Trip naar Veurne

Happy Trip naar Veurne

Wie zich vanaf de kust naar het binnenland begeeft, ontdekt een stukje authentieke Westhoek: 'Bachten de Kupe'. Breng hier zeker een bezoekje aan het bezoekerscentrum Vaderland. Beauvoorde, op een boogscheut, lonkt met een kasteel, poëzie en ... pannenkoeken.

Vervoer ter plaatse

Veurne heeft een eigen treinstation.

(Fiets)verhuur

In Veurne kan je terecht bij Wim's Bike Center, Tweewielercenter de Voorstad en Jochen's Velodroom voor fietsverhuur. Naast de klassieke (elektrische) fietsen behoren ook fietshelmen, -tassen en allerhande accesoires en onderdelen tot het gamma.

 

Bus

Ter plekke kan je je verplaatsen met de bus van De Lijn.
Met de online routeplanner van de Lijn plan je gemakkelijk je reis ter plaatse. Een overzicht van alle bussen in Veurne vind je hier

Taxi

Taxibedrijf Taxi K in Veurne staat klaar om je op je bestemming te brengen. Verder kan je uiteraard ook beroep doen op taxibedrijven uit naastgelegen gemeenten: een overzicht daarvan vind je hier.

Dienst voor toerisme

Spring voor meer informatie even binnen in de dienst voor toerisme of bezoek de website van Toerisme Veurne.

Boek online je Happy Trip logies

Boek via de link hieronder een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt binnen de 24 uur kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts €10,90 heen én terug vanuit elk Belgisch station.

Nog meer Happy Trip bestemmingen

Met Happy Trip kan je goedkoop reizen naar maar liefst 17 West-Vlaamse gemeenten. Ontdek alle gemeenten en hun aanbod hieronder: 

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF