Doen

Blogverhalen over het Beste van België in de Westhoek

Verschillende bloggers komen naar de Westhoek om van het Beste van België te genieten. Ze schrijven hun ervaringen en belevingen in leuke verhalen en handige tips voor een fijn weekendje weg in de Westhoek!

Het beste van België - Kasteel en Koetshuys Veurne - Myra Madeleine - culinaire verwennerij - Westhoek - genieten - weekendje weg

De lekkerste regio van België

Blogster Myra Madeleine liet zich onderdompelen in de lekkere keuken van de Westhoek.

"De Westhoek. Een voor mij nog onbekend gebied. Eentje die ik meerdere malen gepasseerd ben op weg naar Frankrijk maar zeker nooit als eindbestemming. En dat terwijl het gebied is uitgeroepen tot een gebied met de allermooiste bierfietsroute van Belgie, je er vlak aan zee zit en er niet alleen de beste bieren ter wereld vandaan komen maar ook heerlijke kazen, wijnen en mals rundvlees. Hoogste tijd voor een inhaalslag!"

 

Lees meer

 

 

Fietsen langs Belgisch bier

Bijzondere hotels en overnachtingen, sfeervolle vakantiewoningen en bed & breakfast adressen; op Bijzonder Plekje vind je de leukste tips en verrassende adressen voor levensgenieters! Bijzonder Plekje is altijd op zoek naar nieuwe plekjes.

Zo kwam 'Bibi Vermaesen' ook een weekendje naar de Westhoek om het hoplandschap rond Poperinge en Watou de ontdekken. Tournée Locale in de Westhoek!

Lees meer

 

Fietsen door de hoppevelden - tournee locale - bierbeleving in de Westhoek - bierfietsroutes - het beste van belgië - gastronomie
Het beste van België - weekendje weg - genieten - blogverhalen - bloggers - weg met kinderen

In 12 uur
Ieper met het gezin

Jeroen Eckhardt

Al jaren ben ik een fanatiek bezoeker van grote en kleine steden in Europa en de rest van de wereld. Niets zo leuk als een paar dagen de flow van de stad te voelen en in je op te nemen. Zelf ben ik altijd erg geïnteresseerd in de cultuur en het verleden van een stad.

Jeroen Eckhardt woont in Nederland en zijn blog heet 'In 12 uur'. Deze keer ging hij met zijn gezin op pad in Ieper.

Lees meer

 

Ontdek het Beste van België - Ontdek het Beste van België - De Westhoek

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF