Doen
Eten & drinken
Slapen

Het Hoppeland

Bierhemel van wereldformaat

De opvallende hopvelden rond Poperinge waren lang een goed bewaard geheim. Maar vandaag staat dit landschap op de wereldkaart. In dit Hoppeland worden namelijk bieren gebrouwen waar liefhebbers uit de hele wereld voor vallen.

 

DOEN:

KLIK HIER VOOR NOG MEER LOGIES IN DE WESTHOEK

 

LEKKER SMULLEN IN HET HOPPELAND:

In de Vrede, Vleteren

Westvleteren 12 wordt gebrouwen door de paters van de Sint-Sixtusabdij en is enkel te proeven in het ontmoetingscentrum In de Vrede, tegenover de abdij.

 

Meer info

't Molenhof & 't Oud Postje, Vleteren

Trouw aan zijn roots gaat Pascal resoluut voor een geraffineerde burgerkeuken, met aandacht voor nieuwe trends en veranderende smaakpatronen.’t Molenhof en ’t Oud Postje bieden ook een grote variatie van streekbieren aan.

 

Meer info

l' Héritage, Poperinge

Elk feest is hét moment om hier te proeven van gepersonaliseerde ijstaarten. In de zomermaanden haal je er een hoorntje of ijsbeker én een instant goed gevoel. Maar je kan er ook terecht voor heel wat streekproducten uit de Westhoek.

 

Meer info

Ateljee 5, Vleteren

Handgemaakte ijs proef je bij Ateljee 5 in Vleteren. Mis hier zeker de coupe Sint-Sixtus met blonde Westvleteren niet. In de zomer kan je lekker genieten in een van de hangmatten.

 

Meer info

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF