Doen
Eten & drinken
Slapen

Ieper en de Ieperboog

Mooi landschap vol sporen van de oorlog

Rond het gezellige Ieper strekt zich een weids landschap met eindeloze vergezichten en lieflijke dorpjes. De streek zit vol herinneringen aan de Groote Oorlog.

 

DOEN:

NOG MEER ATTRACTIES/BEZIENSWAARDIGHEDEN IN DE WESTHOEK

 

6x logeren in en rond de Ieperboog:

KLIK HIER VOOR NOG MEER LOGIES IN DE WESTHOEK

 

5x lekker smullen in de Ieperboog:

Dépot, Ieper

Dépot Ieper is een trendy winkel en restaurant-café in één. Veel aandacht voor lokale producten, bio en veggie. Vier verdiepingen bieden je een overzicht van alles wat hip en mooi is zonder dat authentieke gevoel te verliezen en de kaart is al net zo eigenzinnig als het concept.

 

Meer info

Resto Merlijn, Zonnebeke

Gezellig restaurant met zicht op koivijver, het kloppend hart van de zaak. Ideaal voor kleinere gezelschappen, met privéterras.

 

Meer info

De Waterkant, Wervik

De Waterkant staat synoniem voor genieten. Genieten van een bijzonder moment als koppel, een etentje onder vrienden, genieten van de gerechten, de bediening, de muziek, het terras, … In het gezellig en trendy interieur word je als gast ontvangen.

 

Meer info

't Oud Gemeentehuis, Langemark-Poelkapelle

’t Oud Gemeentehuis herbergt een Brasserie annex Tea-Room, een B&B en je kan er originele Vespa’s huren om de Westhoek te verkennen.

 

Meer info

Hoeve Zuid-Bellegoed, Ieper

Bij Hoeve-Zuid Bellegoed geniet je van heel wat streeklekkers en kan je ook genieten van een lekkere picknickmand ergens in de wei tussen de koeien.

 

Meer info

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF