Eten & drinken

Bruine kroegen

Thuiskomen in bruine kroegen

In de Westhoek vind je nog heel wat authentieke, gezellige bruine kroegen waar je even op adem kan komen en genieten van een lekker streekbiertje- of wijntje en een streekhapje. Proef de gezelligheid en sfeer bij één van de vele adresjes.

Den Ekster, Dranouter (Heuvelland)

Geniet van de warme sfeer en de gezellige rust van aagename folk-, wereld-, jazz-, blues-,...kortom rootsmuziek. Of laat je bedwelmen door de menukaart en zoete achterafjes waar streekproducten mee aan tafel zitten.

Meer info

't Hellegat, Westouter (Heuvelland)

Ontdek een sfeervol plekje nostalgie waar de tijd bleef stilstaan... In een rustiek kader geniet je van een lekker streekbiertje.

Meer info

't Oud Postje, Oostvleteren

't Oud Postje biedt een grote variatie van streekbieren en andere dranken aan.

Meer info

't Hof van Commerce, Stavele (Alveringem)

In de winter geniet je hier rond het gezellige haardvuur van een picon van het huis. De geschikte opener voor een leuke en gezellige avond niet ver van de schreve.

 

Meer info

Au Nouveau St. Eloi, Watou (Poperinge)

Hier vind je de nostalgie terug van een knusse bruine kroeg. Je wordt er verwend met tongstrelende dranken en smaakverwennende snacks. Wie dit wenst kan ook een volksspelenwedstrijdje doen onder vrienden.

 

Meer info

Kunstemaecker, Veurne

De kelder werd volgestouwd met zeventig verschillende bieren en je geniet er van een lekkere boerenplank met paté of een kleine snack.

 

Meer info