Fietsen

Fietsnetwerk Westhoek

Per regio is er 1 fietsnetwerkkaart met het volledige netwerk op voor- en achterzijde. Een fietskaart kost € 9 per exemplaar. Je kan de netwerkkaart op de webshop bestellen.

Ben je van plan om ook elders in West-Vlaanderen op ontdekking te gaan? Dan is de box met de vier netwerken wel iets voor jou. De fietsnetwerkbox kost € 30 en je krijgt er een gratis handige pocket bij met 10 suggestiefietsroutes.

Fietsnetwerk Westhoek

Fietsnetwerk Westhoek

Stippel zelf je eigen fietsroute uit aan de hand van het fietsnetwerk. Aan kroegen, cafeetjes en restaurants is er onderweg geen gebrek en ook hoeveijsjes zorgen voor de nodige verfrissing. Het Fietsnetwerk Westhoek is ruim 1100 kilometer fietsplezier door de groene, vlakke polders, over glooiende heuvels en langs historische stadjes, pittoreske dorpen en getuigen van de Eerste Wereldoorlog.

Het netwerk loopt ook door over de grens naar de zuidelijke Franse Westhoek.

Vanaf vrijdag 18 september 2020 om 16u, wordt het département du Nord code rood voor Belgen. Dit betekent dat we niet meer mogen reizen naar dit departement en dat niet-essentiële verplaatsingen verboden zijn. Gezien het fietsnetwerk Westhoek grensoverschrijdend is, kan je vanaf 18 september het stuk aan Franse zijde niet meer fietsen. 

Ontdek meer

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF