Slapen

Genieten in Alveringem

De Kapelanij *****, Alveringem

In 2014 werd deze woning gerenoveerd tot een gezellige vakantiewoning om jullie met warmte te verwelkomen. Het prachtige uitzicht vanuit de kapelanij is één van de vele troeven. Ook voor ontspanning en cultuur kom je hier aan je trekken. De kust, Plopsaland en Sunparks liggen slechts op enkele kilometers van de woning. En de historie van de grote oorlogen leiden je vanzelf door de Westhoek. 

De woning biedt plaats voor 16 personen: vijf 2-persoonskamers en één 6-persoonskamer met elk een eigen badkamer. Er is een stijlvolle praktische keuken, een mooie living en een tuin van 2500m². Met een trampoline, voetbaltafel, tapbiljart en twee tv’s is er ontspanning voor iedereen. 

Contact:
De Kapelanij
Pastoriedreef 2 - 8691 Izenberge (Alveringem)
T. 0491 73 99 01
info@vakantiewoningdekapelanij.be - www.vakantiewonigdekapelanij.be

 

Geniet van de vakantiewoning en de leuke activiteiten in Alveringem en de hele Westhoek:

Proeven in Alveringem

In het oude Brouwershof van Mout- en Brouwhuis de Snoek kan je proeven van heerlijke, amachtelijke brouwsels. Resto 't Potje Paté laat je proeven van gastronomische delicatessen en bij Het Warandehof kan je proeven van lekkere producten, gemaakt met rabarber (confituur, ijs, wijn,...).

 

Wandelnetwerk IJzervallei

Maak kennis met het natuurlijke rivierlandschap langs de beide oevers van de IJzer. In de gastvrije en charmante dorpjes proef je de couleur locale en de levende tradities van de Westhoek en Frans-Vlaanderen.

 

Meer info

Fietsnetwerk Westhoek

Verken de Westhoek via het gloednieuwe fietsnetwerk. Nu eens bergop, dan weer heerlijk zoeven naar beneden. Het fietsnetwerk brengt je langs de groenste plekjes van de regio.

 

Meer info

Op stap met de Westhoek KD's

Speciaal voor gezinnen met kinderen werden er kindvriendelijke fietsroutes ontwikkeld, waarbij Jaek en Nink de weg wijzen. Vanuit Alveringem kan je vertrekken voor de fietstocht 'Met Jaek en Nink door het vlakke land'.

 

Meer info

't Hof van Commerce

Dit sfeervol café-restaurant is al meer dan 15 jaar een begrip bij de mensen van het goede leven. Jean Blaute kwam er zelfs langs met zijn Tournée Générale. Geniet van een overvloedig buffet met een uitgebreid assortiment van groenten, fruit, sausjes en vlees. 

 

Meer info

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF