Doen
Eten & drinken
Slapen

Happy Trip naar de Westhoek

AUTOVRIJ OP VAKANTIE, HEERLIJK!

Heel wat hotels, B&B’s en campings in de Westhoek bieden je de mogelijkheid om supervoordelig met de trein op vakantie te komen. Ter plaatse is van alles aanwezig voor een fijne vakantie: je hoeft je auto geen enkel moment te missen.


Hoe werkt het?

Je boekt via deze link online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt binnen de 24 uur een mail met kortingscodes om treintickets te bestellen voor slechts € 10,90 heen én terug vanuit elk Belgisch station. Ter plekke kan je je verplaatsen met het openbaar vervoer van de Lijn. In de Westhoek is ook een uitgebreid aanbod (elektrische) fietsen te huur. Je kan er ook een (elektrische) scooter/vespa huren, een boottocht maken, lekker eten,… onbezorgd heerlijk autovrij met vakantie dus!

 

RESERVEER JOUW HAPPY TRIP NAAR IEPER, POPERINGE, VEURNE OF DIKSMUIDE:

Boek online je Happy Trip logies

Boek via de link hieronder een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt binnen de 24 uur kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts € 10,90 heen én terug vanuit elk Belgisch station.

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF