Doen
Eten & drinken
Slapen

Hygge

Hygge is het onvertaalbare Deense woord voor qualitytime en de magische levenswijze van de Denen. Hygge is de gezelligheid waarmee je je omringt en ook deze sfeer willen we jou laten beleven in de Westhoek.


Zin om er meteen een hygge-weekendje van te maken? Dan is onderstaand logeeradresjes iets voor jou!
 
B&B Fika ***, Kemmel (Heuvelland)

B&B Fika, Kemmel  B&B Fika, Kemmel   B&B Fika, Kemmel

Gelegen in Heuvelland op de flank van de Kemmelberg, midden het provinciedomein, kan je hier genieten van uw welverdiende 'fika'...uw pauze met dat ietsje meer! Genieten van het gezellig samenzijn met het gezin of de hele familie.

Meer info


Leuke tips voor onderweg
 
DEPOT IEPER

Dépot Ieper     Dépot Ieper     Dépot Ieper

In DEPOT kan je terecht voor een drankje, een etentje, een lekker gebakje en de aankoop van allerlei decoratie. Een hippe en trendy zaak, waar je de mix hebt tussen winkel en restaurant-café. Wat je ziet kan je ook effectief kopen! De nadruk ligt vooral op lokale producten en dit met aandacht voor veggie en bio. 's Avonds heb je de formule 'sharing', waarbij je hetgeen je bestelt, deelt met je tafelgenoten. Gewoon lekkere genieten met z'n allen.

Meer info

 

KOFFIE 'T MOLENTJE KORTEMARK

Koffie 't Molentje Langemark    Koffie 't Molentje Langemark    Koffie 't Molentje Langemark

'Koffie zoals vroeger, omdat kwaliTIJD belangrijk is'

Van zodra je hier binnenkomt, merk je de vriendelijke en enthousiaste bediening en geniet je meteen van de fijne koffiegeur die door de winkel hangt. Hier geniet je volop van kwaliteit en tijd samen.

Meer info

 

BEZOEKERSCENTRUM JULES DESTROOPER

Bezoekerscentrum Jules Destrooper   Bezoekerscentrum Jules Destrooper   Bezoekerscentrum Jules Destrooper

'Omdat geluk soms in een klein koekje zit'

Lukken
Iedereen kent ze wellicht wel en heeft ze zeker al eens gegeten. Het was vroeger dan ook een traditie om met het nieuwe jaar 'lukken' (natuurboterwafel) te serveren en zo het nieuwe jaar geLUKkig in te zetten.

In dit bezoekerscentrum wandel je door het rijke verleden van Jules Destrooper en kom je te weten hoe deze lekkere koekjes gebakken worden. Je komt alles te weten over de oude familierecepten en de huidige productieprocessen. Op het einde van het bezoek krijg je uiteraard de kans om het koekjesgamma uitgebreid te proeven.

Meer info

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF