Doen

Pottenbakken

Stefans Pottery

Altijd al eens willen pottenbakken, maar nooit de tijd om een hele cursus te volgen? Stefan herkende het probleem vaak bij zijn klanten en besloot om een flexibel programma op poten te zetten. Voor slechts € 19 volg je eenmalig een try-out, goed voor een zelf gedraaid kommetje. Heb je na de workshop de microbe te pakken? Begin dan aan een lesreeks van 3, 10 of 20 lessen. Deze moet je niet op een vast moment nemen, maar je kunt geheel vrij kiezen wanneer je komt. Ook de persoonlijke begeleiding is een grote troef, want per sessie zijn er maximaal 5 leerlingen. Wie fan is van Stefans creaties, maar zelf iets minder talent heeft, kan in de shop altijd een ambachtelijk gedraaid potje kopen.

Stefans Pottery
Lindestraat 6 - Roesbrugge (Poperinge)
T. 0479 66 24 27
stefanspottery@gmail.com - stefanspottery.com

 

Keramiek Inge Goosens

Middenin het historische centrum van Ieper heeft Inge haar keramiekatelier. In de ruime werkplaats heeft ieder een eigen stekje en kun je rekenen op een individuele aanpak. Bovendien zorgt de beperkte hoeveelheid aan cursisten in één sessie ervoor dat zowel nieuwelingen als gevorderden aan hun trekken komen. Afgewerkte stukken worden gebakken, en voor de liefhebbers ook geglazuurd. De lessen vinden plaats op dinsdag en donderdag in de namiddag en ’s avonds tijdens het schooljaar. Bij speciale gelegenheden is er in het atelier ook een pop-up, waarin je al het moois dat Inge maakt kunt bewonderen en kopen!

Keramiek Inge Goosens
Diksmuidestraat 45 - Ieper
T. 0486 23 51 25
deruddere@ieper.be - deruddere.com

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF