Slapen

Romantisch nachtje

Hoeve Cardinael ***, Nieuwkapelle (Diksmuide)

Nood aan een beetje rust? Of toch liever een actieve vakantie? Hoeve Cardinael is dé ideale uitvalsbasis voor beide. Gelegen in het charmante Nieuwkapelle (nabij Diksmuide) vertoef je er omringd door enkel weilanden die je een onvergetelijk uitzicht bezorgen vanuit jouw verblijf.

De oorspronkelijke hoeve werd volledig gerenoveerd en vormt nu een vakantiedomein waar je kan verblijven in 4 standaardhuisjes, 1 luxe huisje en 1 hoeve appartement. Dus zowel voor een romantisch verblijf met zijn tweetjes als voor een groepsverblijf kan je hier terecht. 

Hoeve Cardinael biedt je heel wat extra's aan. Er is een polyvalente zaal met volledig ingerichte keuken die ook afzonderlijk als feestzaal kan worden gehuurd (max. 40 personen). Het domein heeft ook een Wellness kamer, zwemvijver met ligweide en je kan er recent terecht bij "Esthetiek Jill", een schoonheidsspecialiste die zich vestigde in één van de bijgebouwen. Je kan ook VESPA's huren om de streek te verkennen en voor de paardenliefhebbers is er een paardenstalling op wandelafstand.

Kinderen zijn hier meer dan welkom! Er zijn heel wat voorzieningen om er ook voor hen een onvergetelijke vakantie van te maken.

Meer info

 

De Westhoek heeft voor elk wat wils, van natuur- en cultuurliefhebber tot rasechte bourgondiër. 

Ontdek de Westhoek in al zijn facetten:

Al trappend

Verken de Westhoek via het gloednieuwe fietsnetwerk. Nu eens bergop, dan weer heerlijk zoeven naar beneden. Het fietsnetwerk brengt je langs de groenste plekjes van de regio.

 

Meer info

In het groen

Natuurgebied De Blankaart is de ideale setting voor een weekendje weg met magische wandeltochten. Met de fluisterboot ontdek je alle hoeken van het moeras zonder de dieren te verstoren. 

 

Meer info

Lekkers in de buurt

De streek heeft heel wat streekproducten, gaande van een lekker streekbier tot lokale plattelandskazen. Proef ze in de talrijke horecazaken of neem een kijkje hoe ze worden geproduceerd in de plaatselijke brouwerijen en hoeves.

 

Meer info

Speurtochten in het bos

Verrassende mysteries, plezante doe-opdrachten en leuke weetjes voor het hele gezin. Hanna en de boswachtern helpen jullie door het bos te komen en laat jullie kennis maken met de bosbewoners.

 

Meer info

De Groote Oorlog

Monumenten, begraafplaatsen en loopgraven herinneren aan de gruwel van de Eerste Wereldoorlog. In de Dodengang en de IJzertoren komt het front weer tot leven en de beelden van het Treurend Ouderpaar brengen de vredesboodschap uit. 

 

Meer info

Op het water

Scheep in voor een gevareerd boottochtje op de IJzer en laat je meedeinen op het landschap tussen Diksmuide en Nieuwpoort.

 

Meer info

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF