Praktische info

Tips voor onder de kerstboom

Nog op zoek naar een leuk geschenk voor onder de kerstboom?

HIeronder nog enkele tips:

Fietsnetwerkbox

Deze box garandeert veel fietsplezier in 2019. Als extraatje vind je een handige pocket met 10 suggestieroutes.

 

Bestel de box

Op stap

Voor de Westhoek werd een handige box samengesteld met alle provinciale wandelroutes. Wie op stap wil, heeft voor een heel jaar lang keuze uit tientallen routes.

 

Bestel de box

WO I fietsroutes

12 fietsroutes verbinden talloze monumenten en musea die aan de oorlogstijd herinneren. De ideale manier om het voormalige oorlogslandschap te doorkruisen.

 

Bestel de box

WO I autoroutes

De 6 WO I autoroutes nemen je mee naar de belangrijkste WO I bezienswaardigheden in de Westhoek.

 

Bestel de box

Schenk een pakje Poperingse lente

Bepaald zelf de waarde van de bon en de gelukkige ontvanger mag hiermee deelnemen aan een Culinair Atelier, Taste of Hops of kan ermee terecht in één van de 15 deelnemende restaurants. Wie wil kan de bon eveneens gebruiken voor een logiesarrangement met hopscheuten. De bon is te koop vanaf 6 december tot begin maart 2019.

Meer info: T. 057 33 40 81

Geschenkmand 100% West-Vlaams

Ben je weg van lokale kwaliteitsproducten en wil je iemand echt in de watten leggen? Kies dan uit één van de 100% West-Vlaamse geschenkmanden.

 

Meer info

Een zak vol goesting

Een origineel geschenk waarvan jij zelf de inhoud kiest. Vul deze zak met de streekproducten die jij wenst. L'Héritage (Poperinge) maakt er een stevige verrassing van die je met graagte geeft.

 

Meer info

Heuvellandse wijnen

Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Kies dan voor een pakket Heuvellandse wijnen bij een van de Heuvellandse wijnbouwers.

 

Meer info

Bierbox St. Bernardus & Leroy Breweries

Deze bierbox bevat de Cuvée Watou, Poperings Hommelbier, Watou Tripel en St. Bernardus Abt 12 + een glas. De box is te koop (€ 9) bij Brouwerij St. Bernardus, Leroy Breweries en diverse bierhandelaars. Ideaal om de Westhoekbieren te ontdekken!

Diksmuidebon

Deze bon heeft een waarde van € 10 en is 1 jaar geldig na uitgiftedatum. Je koopt ze bij de dienst toerisme en bij het onthaal in het stadhuis. Met de bon kun je terecht bij alle deelnemende handelaars/horecazaken/marktkramers in Diksmuide en deelgemeenten. Je herkent ze aan de raamstickers.

Bierpakket 'Kaffee Bazaar'

Thuis verder proeven of iemand enkele bijzondere bieren cadeau doen? Bij Kaffee Bazaar (Ieper) kan je alle bieren op hun kaart ook mee naar huis nemen.

 

Meer info

 

Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque

Schenk een heerlijke vakantie dankzij de Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque!

 

Meer info

't één & 't ander

Stuk voor stuk handgemaakte producten die het verhaal vertellen van de mensen die ze creëerden. Het aanbod is uitgebreid en wisselend. Ideaal voor een uniek eindejaarsgeschenk!

 

Meer info

Cadeau boom

Schenk een cadeau dat écht een blijvende indruk nalaat en doe een speelboom cadeau! Een volledig doe-het-zelfpakket om van een stukje tuin een klein natuurgebied te maken.

 

Meer info

Zin om er zelf nog even tussen uit te gaan tijdens de winter? Boek dan rechtstreeks je verblijf bij één van de logiesuitbaters in de Westhoek!

BEKIJK HIER DE BESCHIKBAARHEID EN PRIJZEN