Praktische info

Tips voor onder de kerstboom

Nog op zoek naar een leuk geschenk voor onder de kerstboom?

HIeronder nog enkele tips:

Indlikse toeren in de Westhoek

Indlikse toeren in de Westhoek is een boek vol verzonnen verhalen waarin bekende figuren en Indliks schoon volk onvoorspelbare toeren meemaken. Als je zelf door het decor van dit boek wil toeren, dan leiden de tips aan het einde van elk hoofdstukje naar indliks schone plekjes in de Westhoek. Het boek is ook hét ideale geschenk voor de eindejaarsfeesten! 

Meer info

Fietsnetwerkbox

Deze box garandeert veel fietsplezier in 2020. Koop nu jouw box aan € 20 ipv € 25.

 

Meer info

Op stap

Voor de Westhoek werd een handige box samengesteld met alle provinciale wandelroutes. Wie op stap wil, heeft voor een heel jaar lang keuze uit tientallen routes.

 

Bestel de box

WO I fietsroutes

12 fietsroutes verbinden talloze monumenten en musea die aan de oorlogstijd herinneren. De ideale manier om het voormalige oorlogslandschap te doorkruisen.

 

Bestel de box

WO I autoroutes

De 6 WO I autoroutes nemen je mee naar de belangrijkste WO I bezienswaardigheden in de Westhoek.

 

Bestel de box

Workshop pottenbakken

Heb je een creatieveling in de familie of vriendenkring? Dan is een cadeaubon voor een workshop pottenbakken bij Stefans Pottery zeker iets voor hem of haar.  Voor € 19 kan je eenmalig een try-out volgen, goed voor een zelf gedraaid kommetje.

Meer info

Houblonesse giftbox

Op zoek naar een écht origineel cadeau? Met de Houblonesse giftbox uit Poperinge val je zeker in de smaak! Een stijlvol koffertje met:

  • Een flesje Marc (200 ml) 40 % vol.
  • Een flesje jenever (200 ml) 35 % vol.
  • Een elegant glas!

Bestel jouw box

Geschenkmand 100% West-Vlaams

Ben je weg van lokale kwaliteitsproducten en wil je iemand echt in de watten leggen? Kies dan uit één van de 100% West-Vlaamse geschenkmanden.

 

Meer info

Een zak vol goesting

Een origineel geschenk waarvan jij zelf de inhoud kiest. Vul deze zak met de streekproducten die jij wenst. L'Héritage (Poperinge) maakt er een stevige verrassing van die je met graagte geeft.

 

Meer info

Heuvellandse wijnen

Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Kies dan voor een pakket Heuvellandse wijnen bij een van de Heuvellandse wijnbouwers.

 

Meer info

Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque

Schenk een heerlijke vakantie dankzij de Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque!

 

Meer info

Zin om er zelf nog even tussen uit te gaan tijdens de winter? Boek dan rechtstreeks je verblijf bij één van de logiesuitbaters in de Westhoek!

BEKIJK HIER DE BESCHIKBAARHEID EN PRIJZEN

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF