Doen

Toertochten in de Westhoek

Rondje WesthoekRondje Westhoek, Poperinge

Rondje Westhoek ontstond uit de combinatie van verschillende passies: het authentiek karakter van het Volkswagenbusje, de interesse voor het pure organiseren en de liefde voor de Westhoek. Ondertussen is dit verhaal uitgegroeid tot een sterkhouder in de regio! Het concept is even simpel als geniaal: de chauffeur brengt je met het retrobusje naar alle toplocaties in de Westhoek. Die rit door de regio plan je zelf of je kan je laten verrassen door de knowhow van de organisator

Bier, hop en brouwerijen. Volksspellen, musea of een mix tussen alle voorgaande? Dit in combinatie met lekker eten,  laat Rondje Westhoek je op hun eigen manier het "goede leven" van de Westhoek ontdekken.

Rondje WesthoekRondje Westhoek maakt op jouw vraag een persoonlijk pakket op maat. Ook voor grotere groepen zijn er oplossingen. Voor al wie op zoek is naar een origineel geschenk brengt de cadeaubon soelaas. De ideale manier om zonder zorgen de mooiste plekjes in de Westhoek te verkennen.

Meer info: Rondje Westhoek, T. 0475 74 60 09 - info@rondjewesthoek.bewww.rondjewesthoek.be

 

Retrofun - Rondritten

Retrofun - rondritten - bier - picon - wijn - Franse oldtimerbusjesRetrofun in Zonnebeke biedt daguitstappen aan in de Westhoek. Bij een uitstap met de Franse oldtimerbusjes wordt FUN verzekerd. In groep of in familieverband kan je ontspannen, genieten, verkennen en beleven! Bij Retrofun kunnen er tot 8 personen in één busje, 15 personen in twee busjes en tot 22 personen in drie busjes.

Ben je geïnteresseerd in een namiddag vol FUN, dan verzorgt Retrofun een belevingsvolle activiteit vol plezier! Er worden uitstappen naar Heuvelland, Ieper, Poperinge en Noord-Frankrijk georganiseerd. Heb je zelf voorkeuren of denk je zelf aan een plaats waar je naartoe wenst te gaan, bij Retrofun helpen ze je graag verder bij het uitwerken van een concept. Men maakt programma's op maat van de groep. Ideaal voor Retrofun - rondritten - bier - picon - wijn - Franse oldtimerbusjesteambuilding, verjaardagsfeestjes, vrijgezellen, of gewoon een dagje uit... Zowel voor jong als voor oud !

We organiseren rondritten in het teken van PICON, bier, wijn, volksspelen en muziek,...op maat van de klant. 

Genieten van het goede leven en beleef een verrassende dag is het motto. 

Retrofun - rondritten - bier - picon - wijn - Franse oldtimerbusjesMeer info: Retrofun - Rondritten: info@retrofun.be
www.retrofun.be - www.rondritten.be - www.rondritplanner.be