Eten & drinken

Het Lekkere Westen

Het Lekkere Westen in de Westhoek

Met 'Het Lekkere Westen' presenteren de Westhoek, het Brugse Ommeland, de Kust, de Leiestreek en Brugge een hele reeks invalshoeken voor een weekendje weg. West-Vlaanderen is dé culinaire provincie van België, nergens is het gastronomisch aanbod zo groot.

Westtoer selecteerde 151 chefs, waarvan 29 in de Westhoek. Stuk voor stuk vaklui die, elk op hun manier, gepassioneerd werken met wat de streek hen schenkt. 100% West-Vlaams dus. Van gereputeerde sterrenchefs tot koks die enthousiast een bistro bestieren. Ze delen dezelfde liefde voor Het Lekkere Westen en al het lekkers dat er geteeld en gekweekt wordt. Dat leidt nu eens tot verfijnde gastronomie en dan weer tot een (h)eerlijke caféklassieker. Een gesmaakte variatie.

ONTDEK DE WESTHOEKCHEFS

Hieronder in het filmpje ontdek je alvast Jurgen Carron van restaurant Lettenburg in Diksmuide.

 

Op de website en in het gratis magazine delen onze chefs ook enkele toprecepten en hun (culinaire) tips in de buurt. Hoog tijd om uitgebreid te genieten van de heerlijke Westhoek!

 

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF