Leuke spots bij de fietslus rond Koekelare

Lekkers bij het fietsen rond Koekelare

De Inktpot

Op de brouwerijsite in Koekelare vind je ook dit heerlijke restaurant. Op de kaart vind je naast seizoenssuggesties ook snacks en een waslijst aan streekbieren. Het zomerterras staat hoog aangeschreven bij levensgenieters.

Sint-Maartensplein 15A, Koekelare. Gesloten op maandag. Info: 051 58 30 27.

Meer info

De Wikkelaar

Patron Lieve weet de klassieke keuken helemaal naar haar hand te zetten. Hier ga je niet met een lege maag buiten. Er is ook een aangepaste kinderkaart. In de namiddag geniet je hier van dagverse bereidingen in de tearoom.

Wijnendalestraat 215, Vladslo (Diksmuide). Gesloten op maandag. Info: 051 58 06 98 en www.dewikkelaar.be

Meer info

Brasserie Lange Max

Naast het Lange Max museum bevindt zich ook een gezellige brasserie. Met een huisbier als ‘Kanonbier’ kan het niet mis gaan. Specialiteit is scampi’s in kanonsaus, maar ook Vlaamse klassiekers vind je er op de kaart. Laat ons ook het prachtige zomerterras niet vergeten!

Clevenstraat 2, Koekelare. Gesloten op maandag en dinsdag, tenzij in de zomermaanden (7/7 open). Info: 0474 37 96 76 en www.cafetariadelangemax.be

 

 

Logiestips

B&B Pierre-Marie

Het uitgebreid ontbijt met streeklekkers is de kroon op je verblijf in deze viersterren B&B. De gastenkamers kijken uit op de tuin met zijn drie terrassen of op de uitgestrekte akkers. Rustzoekers zijn hier aan het juiste adres.

Vladslostraat 1, Bovekerke (Koekelare). Info: 0495 27 59 76 en www.pierre-marie.be

 

B&B Hortense

De inrichting van B&B Hortense is tot in de puntjes verzorgd. De comfortabele kamers hebben elk een eigen gezicht gekregen. ’s Morgens wacht een heerlijk ontbijt. Je zit er op het fietsnetwerk en vlakbij tal van bezienswaardigheden in de Westhoek.

Lavendee 7, Koekelare. Info: 0474 64 06 02 en www.hortensekoekelare.be

Meer info

 

B&B Choclat d'or

De orangerie en de slaapkamer is er alleen voor u. De slaapkamer biedt plaats aan 1 tot zes personen. In de orangerie wordt ook het ontbijt geserveerd, steeds vergezeld van chocolade! Er zijn verschillende arrangementen mogelijk.

Belhuttebaan 25, Koekelare. Info: 0486 57 43 15 en www.chocla-dort.be

Meer info

 

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF