Leuke spots langs het Stiltepad, Heuvelland

Lekkers langs het Stiltepad

In de Zwaan

In dit gezellig eetcafé in het centrum van Westouter huisde ooit het gemeentehuis. De ruime bierkaart is een troef. ’s Winters brandt de houtkachel. In de zomer kan je genieten op het ruime terras. De kaart biedt lekkere snacks.

Meer info

Sint-Hubertus

Eet- en koffiehuis Sint-Hubertus ligt in het centrum van Westouter. Je geniet er van een grote variatie aan hartige gerechten. Maandelijks wordt een seizoenssuggestie aangeboden. In de zomer kan je tafelen op het ruime binnenterras.

Meer info

’t Hellegat

Een plek vol nostalgie waar de tijd is blijven stilstaan. Het restaurant kijkt vanaf de top van de Rodeberg uit over Frans-Vlaanderen. De gerechten komen zo uit grootmoeders keuken. De uitgebreide bierkaart bevat zowel trappisten als streekbieren.

Meer info

Logiestips

Stiltelogies Douvevallei

Mensen die zich helemaal één willen voelen met de natuur, genieten van een heerlijke overnachting in de cederhouten slaappod, waar je een subliem zicht hebt op de vallei.

Meer info

 

Camping De Nachtegaal

De Nachtegaal ligt midden de wijngaarden op de flank van de Rodeberg. Je kan er terecht met je tent, caravan of camper of je kan één van de 15 vintage caravans huren. ’s Ochtends wacht je een heerlijk ontbijt in café De Nachtegaal. Voor kinderen is er een leuk speelpleintje.

Meer info

Vakantiewoning ’t Kapelhuis

Nog een logies met het stiltelabel van Heuvelland. Vakantiewoning ’t Kapelhuis ligt op de top van de Rodeberg en aan de rand van het bos.  In de tuin staat een hottub, ideaal om tot rust te komen onder een prachtige sterrenhemel.

Meer info

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF