Doen
Eten & drinken
Slapen

Logeren als God naast Frankrijk

Tips voor een weekendje als God naast Frankrijk in de Westhoek

Even leven als god naast Frankrijk, dat willen we toch allemaal… Een heerlijke en ontspannen vakantie waar niets moet en alles mag. Er even tussenuit zijn, genieten van het moment, van het samen zijn, de rust en de ruimte, de gastvrijheid, kleine belevenissen, het bourgondisch leven, … In de Westhoek vind je heel wat unieke logeeradresjes! En bovenal: in de Westhoek voel je je welkom. De vele gastheren en gastvrouwen bezorgen je graag een onvergetelijke vakantie.

Wie naar de Westhoek komt, ontdekt een unieke keuken met hop en tal van streekgebonden producten in de hoofdrol en natuurlijk met invloeden van de zee. De erfgoedstadjes overdonderen je met hun cultureel aanbod en hun charme. Charme is trouwens ook het sleutelwoord van de vele logeermogelijkheden, of je nu kiest voor een intieme B&B, een chique hotel of een gezellig vakantiehuis. Je zal geen problemen hebben om je kinderen mee te tronen naar deze regio, want het aantal kindvriendelijke activiteiten is enorm.

Wakker worden bij B&B Buytenshuys in Hooglede, trappelen door de druiven van wijngoed Monteberg in Dranouter en stappen door de hoppevelden in Poperinge. Proeven van al het lekkers dat de Westhoek te bieden heeft bij 't Hof van Commerce in Stavele. Kajakken in de Handzamevallei, zweven boven de Heuvellandse wijnvelden en als afsluiter een biertje bij Bar Bernard. Gewoon, lekker genieten in de Westhoek! 

vakantie in eigen land - zomer in eigen land - fietsen en wandelen in eigen land - logeren in eigen land - hotel - weekendje weg - genieten - lekker eten - café - bier - wijn

 

BUCKETLIST - 'Les incontournables' van de Westhoek
Ontdek de bezienswaardigheden, attracties en activiteiten die je zeker moet hebben gezien of hebben gedaan tijdens jouw verblijf in de Westhoek!

Hieronder vind je nog heel wat leuke tips voor een dagje uit of een weekendje weg in de Westhoek:

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF