De Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque: het ideale geschenk

2020-11-16
Nieuws
Vlaanderen Vakantiecheque

Ben je op zoek naar het ultieme cadeau? Zoek je een verrassing voor je partner? Of leg je samen voor een cadeau?
Schenk een heerlijke vakantie dankzij de Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque!

Met deze cheque kan je een verblijf boeken bij één van de 1.800 gastvrije logies die staan vermeld in het logiesboek of op de website www.logereninvlaanderenvakantieland.be. De logiesuitbaters blinken één voor één uit in authentiek gastheerschap en kwaliteitsvolle service. Zij leggen degene die jij blij maakt met een Vakantiecheque zeker goed in de watten.

De vakantiecheque kan je snel en veilig online aankopen via www.devakantiecheque.be. Je print de vakantiecheque zelf af en kan hem meteen cadeau geven. Wil je de vakantiecheque liever in een mooie cadeauverpakking bestellen? Dat kan! De verschillende leuke ideeën kan je hier bekijken!

Er zijn cheques van € 35, € 50 en € 100. Klik hier voor meer informatie over logeren in Vlaanderen Vakantieland en de geldigheid van de Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque tijdens de coronacrisis.

Je kan de Vakantiecheque gebruiken wanneer je rechtstreeks bij de logiesuitbating reserveert of boekt via de website www.logereninvlaanderenvakantieland.be

Meer info:
Logeren in Vlaanderen vzw
info@logereninvlaanderen.be - T. 016 28 60 35

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF