Logeren in Vlaanderen Vakantieland presenteert nieuw logiesboek

2018-12-18
Pers
Logeren in Vlaanderen Vakantieland presenteert nieuw logiesboek

Het grootste ontbijt van Vlaanderen in station van Brugge

Op 13 december verschijnt de nieuwe editie van het logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019’ vol met leuke, verrassende en gastvrije logeeradresjes in Vlaanderen. Om de lancering te vieren, organiseert Logeren in Vlaanderen samen met Radio 2 morgenochtend ‘Het Grootste Ontbijt van Vlaanderen’.  In totaal zijn 315 West-Vlaamse logiesaanbieders vermeld in het online en offline aanbod van ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland’. Het vakantieboek vermeldt 153 aanbieders uit West-Vlaanderen.

Logiesuitbaters weten hoe je het best je dag start: zij verwennen je graag met een heerlijk ontbijt. Daarom lanceert Logeren in Vlaanderen het nieuwe logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019’ met ‘Het Grootste Ontbijt van Vlaanderen’.

In het treinstation Antwerpen-Centraal staan de ontbijttafels klaar van 6.00  - 12.00 uur. Tussen 10.00 - 12.00 uur kan je ook een live-uitzending van het Radio 2 programma ‘De Madammen’ volgen.

In vier andere stations - Brugge, Gent-Sint-Pieters, Aarschot en Hasselt - worden treinreizigers dan weer in alle vroegte (tussen 6.00 - 9.00 uur) verrast met een croissant, een tasje koffie én uiteraard met het nieuwe logiesboek 2019.

In elke provincie zal het Radio 2 ochtendprogramma ‘Start je dag’ ook met interviews berichten over dit Grootste Ontbijt.

Logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019’
In het logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019’ staan meer dan 450 Vlaamse logeeradresjes voor een dichtbijvakantie in de groene regio’s, aan de kust of in de stad. Wie daarin zijn gading nog niet helemaal vindt, kan ook altijd terecht op de website www.logereninvlaanderenvakantieland.be voor zelfs nog een ruimer aanbod van meer dan 800 adresjes.

Vanaf 13 december is het nieuwe logiesboek gratis verkrijgbaar bij alle Diensten voor Toerisme in heel Vlaanderen. Je kan het vanaf dan ook gratis ophalen bij de lokale Relay en Press Shops in jouw buurt, zolang de voorraad strekt. Of je kan het logiesboek online bestellen op www.logereninvlaanderenvakantieland.be.

De Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque
Ben je nog op zoek naar een eindejaarsgeschenk voor je partner, familie of collega? Schenk iemand een heerlijke vakantie dankzij de Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque! Bestel de Vakantiecheque snel en veilig op www.devakantiecheque.be en print hem meteen. Liever een mooi cadeaumapje erbij? Voor 3,50 euro krijg je een mooie cadeauverpakking met het logiesboek binnen de 5 werkdagen thuis gestuurd. De cheques zijn beschikbaar voor bedragen van 35, 50 of 100 euro.  Ze zijn 18 maanden geldig en niet verlengbaar.

De logiesuitbaters betalen geen commissie op deze Vakantiecheques. Dit betekent 100% rechtstreekse omzet voor de logiessector.