The Quest of Corona's Box

2020-05-18
Corona Box - uniquest - dagje uit met vrienden - uitstap - familie - opdracht

Wat doe je als event & incentive kantoor in tijden van Corona? No events, no travel, no flights ==> no problem !
Dan creëren we maar ons eigen avontuur, in eigen land en volledig Corona Proof!

UniQuest is een professioneel Event & Travel kantoor gevestigd in Poperinge (www.uniQuest.be ). Momenteel komt er van reizen & events niet veel in huis. Echter UniQuest weigerde om bij de pakken te blijven zitten en liet dan maar hun creativiteit los op de eigen streek rondom Poperinge.

Het resultaat ? Een unieke queeste (zoektocht) om niet de doos van Pandora, maar wel de doos van Corona terug te sluiten.  

“Gezien het feit dat hoogstwaarschijnlijk meer mensen deze zomer in België zullen blijven, wilden we een uniek dagje-uit organiseren voor kleine groepjes familie & vrienden, met een knipoog naar deze ongeziene Corona Crisis”.  Aan het woord is Jeroen Cauwelier, eigenaar van UniQuest en het creatieve brein achter dit concept.

“De bedoeling is dat de deelnemers in een klein groepje er een dag met de fiets op uit trekken. Zo leren ze de prachtige regio rondom Poperinge ontdekken maar moet er ook duchtig samen gewerkt worden om alle mysteries en raadsels die ze op hun weg tegenkomen op te lossen. Zie het als een soort “omgekeerde escape game in open lucht”. De bedoeling is om zoveel mogelijk sleutels te verzamelen om op het einde, de doos van Corona, van waaruit alle onheil is ontsnapt, terug te kunnen sluiten.

De activiteit vindt  volledig in open lucht plaats, met respect voor de social distance, en bovendien krijgen de mensen ook een “Survival pakket” mee, die alles Corono proof maakt.

We wilden vooral een activiteit ontwikkelen die mensen (vrienden, familie, collega’s) opnieuw kon samenbrengen, die mensen terug naar buiten kon brengen, die terug fun, plezier & avontuur kon brengen onder de mensen, maar steeds op een veilige manier.

En waar konden we dit beter doen dan in onze prachtige achtertuin; de streek in en rond Poperinge, de hoofdstad van het Goede Leven.

Momenteel zijn we de laatste hand aan het avontuur te leggen, zodat we medio  Juni volledig operationeel zijn. Hopelijk kunnen we tegen dan ook, met goedkeuring van onze overheid,  in kleine groepjes uit ons kot komen!

Dus: Ben jij mans/vrouws genoeg voor deze uitdaging?

De hoop van het land rust op jouw schouders en die van je vrienden! Samen gaan jullie de uitdaging aan!

Jullie missie: volg het geheime spoor van Ridder Witsoone, vind zijn verborgen sleutels & sluit de doos van Corona!! "Close the box" & jullie zullen als redders des Vaderland onthaald worden....

Meer info:

Mail: Jeroen@uniquest.be

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF