Praktische info

Nieuwe publicaties

Ook in 2019 zorgen we opnieuw voor heel wat leuke ideeën voor een dagje uit in de regio. Alle tips werden gebundeld in onze nieuwste publicaties.

Streekpocket 'De Grote Goesting'

De streekpocket ‘de grote goesting’ is aan zijn 20ste editie toe. Het is een niet te missen gids met talrijke tips en handige weetjes voor wie leuke adresjes wil ontdekken in de streek.  Ideaal om mee op stap te gaan tijdens een fiets- of wandeltocht en om bezienswaardigheden en troeven van de regio te ontdekken. Ook vind je er een reeks aan gezellige en smakelijke adresjes en cafeetjes

Bestel de pocket - Bekijk hier de pocket online 

Het geluksmagazine van de Westhoek: van de bergen tot de zee

In de Westhoek kom je op adem, ontvlucht je de drukte en laad je moeiteloos je batterijen op. Het gloednieuw magazine inspireert om een vakantie in de Westhoek door te brengen. De verhaallijnen van de regio zijn de rode draad, maar landschapsbeleving, uitkijkpunten, en actief genieten staan dit jaar centraal. Het magazine omvat ook toeristische en recreatieve tips voor een verblijf.

Bekijk hier het magazine online

Toeristische kaart 'De Westhoek'

De gloednieuw uitgegeven kaart is een handig overzicht met Westhoektoppers om je trip in de streek voor te bereiden. Op de kaart staat grenzeloos genieten centraal. De kaart geeft een overzicht van heel wat bezienswaardigheden en fiets- en wandeltips. De Westhoek stadjes worden in de verf gezet en je krijgt ook een overzicht van streeklekkers

Bestel de kaart

Familievriendelijke kaart

Dit is een overzichtskaart met het familievriendelijke aanbod in de Westhoek. Het gaat om sportieve en leerrijke én om inspannende en ontspannende activiteiten. De verschillende wandel-, fiets- en speurtochten worden weergegeven. Daarnaast zijn de natuur- en dierenparken, de musea, de bezoekerscentra op de kaart te zien. 

Bekijk het vakantieboek online - Bestel de kaart

Toeristische WO I kaart

Krijg een overzicht van alle musea en bezoekerscentra, monumenten, landschapssites, auto- en fietsroutes in het kader van de Eerste Wereldoorlog in de Westhoek.

Bestel de kaart - Bekijk de kaart online

Vaarkaart 'Flanders Fields'

De vaarkaart presenteert een veelzijdige vaarroute door Flanders Fields die je steeds op maat kan aanpassen.

Bestel de kaart