Praktische info

Nieuwe publicaties

Ook in 2020 zorgen we opnieuw voor heel wat leuke ideeën voor een dagje uit in de regio. Alle tips werden gebundeld in onze nieuwste publicaties.

Streekpocket 'De Grote Goesting'

Een niet te missen gids met talrijke tips en handige weetjes voor wie leuke adresjes wil ontdekken in de streek.  Ideaal om mee op stap te gaan tijdens een fiets- of wandeltocht en om bezienswaardigheden en troeven van de regio te ontdekken. 

Bestel de pocket - Bekijk hier de pocket online

Toeristische kaart 'De Westhoek'

Handig overzicht met Westhoektoppers om je trip in de streek voor te bereiden. De kaart geeft een overzicht van heel wat bezienswaardigheden en fiets- en wandeltips. De Westhoek stadjes worden in de verf gezet.

Bestel de kaart - bekijk de kaart online

Familievriendelijke kaart

Overzichtskaart met het familievriendelijke aanbod in de Westhoek. Sportieve en leerrijke én ontspannende activiteiten. De verschillende wandel-, fiets- en speurtochten worden weergegeven. Daarnaast zijn de natuur- en dierenparken, de musea, de bezoekerscentra op de kaart te zien. 

Bekijk het vakantieboek online - Bestel de kaart

Gids 'Terug naar de Westhoek'

Voor de eerste keer worden alle wederopbouw verhalen van de héle Westhoek gebundeld in een publicatie. Naast een geschiedkundig relaas krijg je ook info over thematische tentoonstellingen, publieksevenementen en wandelroutes. 

Bestel (€ 5) het boek online

Toeristische WO I kaart

Overzicht van alle musea en bezoekerscentra, monumenten, landschapssites, auto- en fietsroutes in het kader van de Eerste Wereldoorlog in de Westhoek.

Bestel de kaart - Bekijk de kaart online

Vaarkaart 'Flanders Fields'

De vaarkaart presenteert een veelzijdige vaarroute door Flanders Fields die je steeds op maat kan aanpassen.

Bestel de kaart

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF